Stevie@ Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Εμένα μαρεσει η δικιά μου. Ibanez s670fm με Fat Ass πάνω!!! Είναι σαν να έχω les paul και στρατοκάστερ μαζί. Jet σε λέω... 8) 8) 8) www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pureanalog Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Ειχα δει ενα αφιερωμα στο GUITARIST. Ειχε 1 Fender Stratocaster 2. Gibson Les Paul και μετά είχε μεταξύ αλλων GIBSON SG IBANEZ RG550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
guitar man on fire!! Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Με οποιαδηποτε κιθαρα παιζεις τα παντα...(φτανει βεβαιως να ξερεις να τα...παιζεις...) +100000000000000 παρολα αυτα... 1.gibson lp custom 2.fender strat 3.fender tele 4.gibson sg 5.gibson flying V http://sixfornine.com http://georgekapa.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Βασικά ψιλοπερίεργο θεματάκι, μια και πολλές φορές άλλο μας βολεύει στα χέρια, άλλο στα μάτια κι άλλο στ'αυτιά! Εξηγώ... Προσωπικά με βολεύουν απίστευτα τα μανίκια της Ibanez (στις κιθάρες, στα μπάσσα τα θέλω ψωμωμένα!), ειδικά για πιο γρήγορα παιξίματα. ΑΛΛΑ. Επειδή δεν σολάρω και πολύ, και όταν το κάνω θα είναι μόοονο αν το χρειάζεται το κομμάτι (έχω την άνεση να παίζω μουσική που γράφω εγώ βέβαια) δεν προτιμώ ιδιαίτερα τα Ibanez-οειδή, γιατί στο μάτι δεν μου κάθονται καλά. Αντιθέτως, στη μπάντα μου που είμαι επισήμως ο κιθαροβιόλης, προτιμώ LP και SG κιθάρες, και για το οπτικό μέρος (αυτό το παρδαλό ταυράκι το θέλω ;D) και για τον ήχο, άσχετα αν είμαι κάπως πιο... "στριμωγμένος" με την 24.7". Από την άλλη, ΠΑΝΤΑ θα μου κάνει μια strat/tele ότι και να παίζω, οπότε... Τελική απάντηση για να μην πρήζω κόσμο: SG LP Tele Strat PRS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση