marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Αλλά ας απαντήσει κάποιος στη συγκεκριμένη ερώτηση... :P Aν απαντήσεις εσύ, ποιούς θεωρείς Top5 rock guitarists, έχεις και την απάντηση που θέλεις. ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Για τον εαυτό μου γνωρίζω ποιες θεωρώ καλύτερες στο χέρι μου. Θα με ενδιέφεραν και οι απόψεις άλλων όμως, γι' αυτό και άνοιξα το θέμα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Αλλά ας απαντήσει κάποιος στη συγκεκριμένη ερώτηση... :P ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!! Λοιπον για να μην τα πολυλογουμε η σειρα των τop 5 rock κιθαρων εχει ως εξης: 1)Fender Stratocaster 2)Gibson Les Paul 3)Fender Telecaster 4)Gibson SG 5)Gibson flying V Οποιος τολμαει ας διαφωνησει. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Για τον εαυτό μου γνωρίζω ποιες θεωρώ καλύτερες στο χέρι μου. Θα με ενδιέφεραν και οι απόψεις άλλων όμως, γι' αυτό και άνοιξα το θέμα... ;) Δεν έχουν νόημα οι απόψεις μας, από τη στιγμή που δεν έχουμε το ίδιο χέρι...είναι σαν τα παπούτσια, εσύ φοράς 46 και εγώ 42...κατάλαβες? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Εμενα ας πουμε μου αρεσουν οι gibsonοειδεις στο αριστερο χερι και οι fenderοειδεις στο δεξι... τελειωμενη κατασταση, δερματινη μποτα στο αριστερο ποδι και σπορτεξ με αεροσολα στο δεξι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Λοιπον....το top 5: 1) Hello Kitty Strat με EMG 85 2)... Βασικα οι υπολοιπες δεν αξιζουν αναφορας μπροστα στο νουμερο 1... Εδιτ: Να οπως το παλληκαρι εδω, αν δεν ειναι noizας να γινει asap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 δερματινη μποτα στο αριστερο ποδι και σπορτεξ με αεροσολα στο δεξι ;D Η καλύτερη περιγραφή Gibson vs Fender που έχω δει. Ever! ;D Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 1) Hello Kitty Strat με EMG 85 Πώς επηρεάζει το μέταλ ήχο αυτός ο συνδυασμός; Θα καταφέρω να βγάλω ήχο Burzum; Ο αδερφός μου λέει, πάρε με κλειστά τα μάτια. Το Zoom H-2 συνεργάζεται καλά στην κοπή των 112hz με τη κιθάρα; Πρέπει να πάω για μαρουλάκια και χόρτα αφού το συνδέσω με Marshall λαμπάτο ή να τον αφήσω να ζεσταθεί για να μη στραβώσει το μανίκι; Να πλύνω τα χέρια μου πριν παίξω ή να αλλάξω βρακάκι; help ??? ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχουν νόημα οι απόψεις μας, από τη στιγμή που δεν έχουμε το ίδιο χέρι...είναι σαν τα παπούτσια, εσύ φοράς 46 και εγώ 42...κατάλαβες? Grin Grin Δεν σε καταλαβαίνω... :-[ Αυτό που ζητάω είναι οχι να φορέσω 42, ενώ το νούμερο μου είναι 46... Είναι να μου πείς εσύ, ποια παπούτσια 42 νούμερο γουστάρεις να φορέσεις... Δε σημαίνει οτι θα πάω να τα πάρω κ εγώ στο 46.. Απλά απο περιέργεια θέλω να μάθω ποια παπούτσια γουστάρεις.. ;D 1) Hello Kitty Strat με EMG 85 Είπαμε σε εργοστασιακή μορφή.. Αυτή έχει EMG και scalloped ταστιέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση