Rooster Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα, αυτό είναι το καινούριο μου κομματάκι. ::) Η παραγωγή είναι ..σπιτική και ιδιαίτερες γνώσεις ηχοληψίας δεν υπάρχουνε, γι' αυτό δεν θέλω..βαρβαρότητες..! :P Καλή σας.. ακρόαση..! 8) Bluesy_Groove.wma Αν δεν περισσέψει, δε φτάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Πολύ ομορφο το κομματι σου! Λιγο delay στα solo θα μου αρεσε! ;) Και κλειστο ετσι οπως αρχιζει! τα spy!! :D Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Πολύ ωραίο κλιπ. :) Καλώς ήλθες στο noiz!... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Πολύ ομορφο το κομματι σου! ... τα spy!! :D +1 :D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rooster Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια..! :) Delay έχω ήδη βάλει, απλά προτίμησα να 'ναι διακριτικό. Αν δεν περισσέψει, δε φτάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τον Πητ Κωσταντέα και τις κριτικές του στο "Ποπ και Ροκ". Χρησιμοποιώ τη κλίμακά του για το κομμάτι που άκουσα. Α+ InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Γουστάρω! Με ανάμνησες με τον Πητ Κωσταντέα Νέστορα.Α+ http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 +1 κ από μένα!! Πολύ ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Ωραιος ωραιος... Groovικο που λεν ;D It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ScullShot Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 πολύ καλό μπράβο και απο μένα το backing είναι ιδανικό για να σολάρεις ατελείωτες ώρες πάνω του ;D The Economy Picker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση