Προς το περιεχόμενο

VST ή Plug-In για drums??

panos_chem85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω αρχίσει και ασχολούμαι με το recording...έχω ένα laptop με core 2 duo 2.0GHz, 2GB Ram και Vista HP..έχω πάρει την EMU 0202 και δουλεύω με το nuendo και vst για την κιθάρα έχω κάποια amplitube τα οποία έχουν αρκετά αξιοπρεπείς ήχους...δεν αναζητώ κάποια τρομερής ποιότητας ηχογράφηση, έτσι απλά για να κάνω την πλάκα μου..

μέχρι στιγμής γράφω πάνω από backing track, ή χρησιμοποιώ exported drums από το Guitar Pro.. ;D..αλλά κάπου έμαθα για αντίστοιχα vst για drums..το λοιπόν, θέλω να μου προτείνετε, εφόσον ξέρετε κάποια τέτοια προγραμματάκια, εύχρηστα και ελαφριά για το μηχανηματάκι μου για να μπορώ να γράφω drums για κομμάτια δικά μου, ή απλά κάποια loops για backing tracks...

thank you!  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι θα έλεγα EZ Drummer δαγκωτό..αυτά τα ταμπούρα και τα τομ του addictive δεν τρώγονται (προσωπική άποψη)..Βέβαια το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσεις και να καταλήξεις μόνος σου. ;)

Υπάρχει και το BFD αλλά και το Superior(το οποίο είναι πραγματικά τεράστιο!) μεταξύ άλλων..

EDIT: το drumkit from hell που έχει το παραπάνω κλιπ είναι expansion του EZ Drummer και εκτός από το ride και τα πιάτα του είναι λίγο κάπως..Αλήθεια, σε τι μουσική κατεύθυνση κυμαίνεσαι?

Ειδικα στο θέμα των vsti για τυμπανα  δεν νομιζω οτι υπάρχει δαγκωτή λυση , τουλάχιστον αυτο εχω συμπεράνει το διαστημα που ασχολούμαι, και ειδικά με τα τύμπανα ειμαι πολύ απαιτητικος αν και πληκτρας.Aν ψαχνεις ετοιμα groove με διαφορα fills/breaks το ez drummer ειναι πολυ καλο.

Πιστέυω πως αναλογα το προτζεκτ θα βρεις σε διαφορετικα vst ή sound libraries αυτο που ψαχνεις.Το δικο μου αγαπημενο ειναι το superior drummer αν και στο παλιοτερο ez drummer λατρεψα το ταμπουρο του(για μενα the best of all)

To bfd απο οσο ξερω ειναι πολυ καλο αλλα και πολυ βαρυ.

Παντως οσον αφορα στο στησιμο του rythm section γενικοτερα , μπορεις να βρεις ενδιαφεροντα πραγματα  στο stylus καθως και στο battery.

Παντως με συνδυασμο και λιγο παιδεμα στο midi προγραμματισμο νομιζω οτι τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου