Προς το περιεχόμενο

Μπυροποσία/Ρακομελοποσία/Ουζοποσία #123855

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΟΡΙΣΤΕ? :o Ρε funky που θα μας πας? Σε λιγο θα μας πουνε οτι δεν θα μπορουμε

ουτε να καπνισουμε εκει μεσα! Εγω αν δεν πιω 2 200ρακια ουζο 'νυχτερινο' (ανευ

παγου) δεν ερχομαι ;D

Είναι το μοναδικό στα εξάρχεια που έχει ούζο βαρβαγιάννη!!! Η ρακή είναι καλή (έχω πιει και χειρότερες) το κάπνισμα επιτρέπετε, το ρακόμελο είναι και αυτό καλό, η ποικιλία είναι οκ (και το μοναδικό που έχει ποικιλία) και γενικά το πρότεινε η Εύη και εγώ συμφώνησα!!! Γενικά είναι καλό μαγαζί και έχει πάνω χώρο που μπορούμε να τον καταλάβουμε όλο και να είμαστε μία κυκλική παρέα!!!!

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

το πρότεινε η Εύη και εγώ συμφώνησα!!!

Το ανάποδο βασικά έγινε. Απλά από τα 3 που είπες είπα αυτό, γιατί όσο σκέφτομε σαπίλες τύπου Τηνιακού κάτι παθαίνω.

Εν τω μεταξύ πως το λένε ένα μαγαζί στο Θησείο, επί της Αδριανού μεζεδοπωλείο. Σε μια μικρή εσοχή πλατείτσα που κάνει εκεί. Η παλιά παρέα; Ο παλιός καιρός; Η καλή παρέα; Όλο το ξεχνάω το όνομα.

Τέλοσπάντων είναι ωραίο μαγαζί κ αυτό και κάθεσε και έξω αν ο καιρός το θέλει κ βλέπεις Ακρόπολη.

;D ;D ;D

Είναι ακόμα εκεί ο φοβερός τύπος με τη φράντζα; ;D ;D

Ευτυχώς έχω πάει όσο λίγες φορές είναι αρκετές για να το απεχθάνομαι το μαγαζί και να μην έχω συγκρατήσει περισσότερες λεπτομέριες. (Τώρα που το ξανασκέφτομαι, εννοείς έναν τύπο με πολύ μανγκα μαλλί και γυαλιά που κυκλοφορεί σε διάφορα μέρη όμως; )

Και για να μην κατηγορηθώ πως προτείνω μαγαζία και παίρνω κανένα στο λαιμό μου, μπασμαν, κάνε τα κουμάντα σου και ενημέρωσε το λαό ;)

Είναι το μοναδικό στα εξάρχεια που έχει ούζο βαρβαγιάννη!!! Η ρακή είναι καλή (έχω πιει και χειρότερες) το κάπνισμα επιτρέπετε, το ρακόμελο είναι και αυτό καλό, η ποικιλία είναι οκ (και το μοναδικό που έχει ποικιλία) και γενικά το πρότεινε η Εύη και εγώ συμφώνησα!!! Γενικά είναι καλό μαγαζί και έχει πάνω χώρο που μπορούμε να τον καταλάβουμε όλο και να είμαστε μία κυκλική παρέα!!!!

Το 46% ε? Με καταλαβαινεις ;) Γενικα μια χαρα ακουγεται, οι... πρεσβυτεροι βεβαια

δεν το κοβω να αρεσκονται σε τετοιες καταστασεις.

Το ανάποδο βασικά έγινε. Απλά από τα 3 που είπες είπα αυτό, γιατί όσο σκέφτομε σαπίλες τύπου Τηνιακού κάτι παθαίνω.

Εν τω μεταξύ πως το λένε ένα μαγαζί στο Θησείο, επί της Αδριανού μεζεδοπωλείο. Σε μια μικρή εσοχή πλατείτσα που κάνει εκεί. Η παλιά παρέα; Ο παλιός καιρός; Η καλή παρέα; Όλο το ξεχνάω το όνομα.

Τέλοσπάντων είναι ωραίο μαγαζί κ αυτό και κάθεσε και έξω αν ο καιρός το θέλει κ βλέπεις Ακρόπολη.

καλλιπατειρα μηπως?

αν λες αυτο ειναι τελειο!!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Κλασσικό αυτό που λες, αλλά όχι θυμάμαι 2 λέξεις. Πωπω την ίδια κουβέντα κάνω μ αυτό το θέμα κάθε φορά. Δεν το έχω συγκρατήσει ποτέ.

Ελάτε παιδιά μόλις γύρισα από ποτό σόρυ για την καθυστέρηση. Εγώ προτείνω εξάρχεια επειδή παίζουν οικονομίες αυτό τον καιρό και 5 ευρώ το καραφάκι η ρακί μου ακούγεται κομπλέ!Καλιπάτηρα όχι γιατί έχει χαλάσει τον τελευταίο καιρό... (κράζει αν δεν πάρουν όλοι φαί κλπ...δεν είναι για ποτό και μεζέ) Νέο αίμα δίαβασα στον από πάνω... Λες κ εγώ είμαι παλιός!!!χαχαχαχα... Αν κάποιος έχει κάτι καλύτερο να προτείνει από τους 5 δρόμους εγώ είμαι ανοιχτός... Προς το παρών το μαγαζί αυτό βρίσκεται εξάρχεια στη γωνία Θεμιστοκλέους και Κωλέτη...

LA ROJΑ ARMADA

Τελικά δίνουμε ραντεβού 9 έξω από τους 5 δρόμους ή πάμε καθόμαστε κάπου όποιος πάω πρώτος και έρχεστε και με βρίσκετε?

LA ROJΑ ARMADA

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου