WilliamSats Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Προσπάθησα να ανεβάσω ένα κλιπ γύρω στα 4ΜΒ και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα: "Ο φάκελος αποστολής είναι γεμάτος. Παρακαλώ δοκιμάστε ένα μικρότερο αρχείο και/ή επικοινωνήστε με κάποιον διαχειριστή. " Γέμισε το ΝΟΙΖ ή εγώ είμαι ο γκαντέμης? (μα δε με λένε Μητσοτ...ΜΠΟΥΜ..ωχ..αχ..αου..γιάιτς) Υ.Γ: Δοκίμασα και με ένα μικρότερο αρχείο στα 2ΜΒ και τίποτα. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Βρε λες? ;D Παω να αρχίσω να σβήνω τα κλιπς του Longshadow. :D (Ξαναδοκίμασε, μάλλον προσωρινό ήταν :) ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Βρε λες? ;D Παω να αρχίσω να σβήνω τα κλιπς του Longshadow. :D Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... :o.......... ;D ;D Άρχισε απο του Νέστορα, είναι πιο πολλά απο τα δικά μου! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jusmin Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Προσπάθησα να ανεβάσω ένα κλιπ γύρω στα 4ΜΒ και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα: "Ο φάκελος αποστολής είναι γεμάτος. Παρακαλώ δοκιμάστε ένα μικρότερο αρχείο και/ή επικοινωνήστε με κάποιον διαχειριστή. " Γέμισε το ΝΟΙΖ ή εγώ είμαι ο γκαντέμης? (μα δε με λένε Μητσοτ...ΜΠΟΥΜ..ωχ..αχ..αου..γιάιτς) Υ.Γ: Δοκίμασα και με ένα μικρότερο αρχείο στα 2ΜΒ και τίποτα. Εγώ δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο στο άλμπουμ. Δοκίμασα και από άλλο pc μήως στράβωσε το δικό μου αλλά με τίποτα. Σε άλλα σάιτ ανεβαίνουν. j.warbird Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Τώρα είναι ΟΚ. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... :o.......... ;D ;D Άρχισε απο του Νέστορα, είναι πιο πολλά απο τα δικά μου! :D Θα το θυμάμαι αυτό. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... :o.......... ;D ;D Άρχισε απο του Νέστορα, είναι πιο πολλά απο τα δικά μου! :D Θα το θυμάμαι αυτό. Να φύγετε κύριοι...να πάτε αλλού... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Να φύγετε κύριοι...να πάτε αλλού... Σβήστε τα, έχω άλλα 500 ν΄ανεβάσω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Τώρα είναι ΟΚ. Just Perfect!!! Ευχαριστώ. Όλα μια χαρά, δούλεψε.http://www.noiz.gr/index.php?topic=171445.0 Αν και με ταλαιπωρησε λίγο, αλλά αυτό μάλλον οφείλετε στη σύνδεσή μου, που τις τελευταίες μέρες μου συγχρονίζει χαμηλά 4-5Μbit Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Προσπαθησα επανειλλημενα να ανεβασω μια φωτο στο αλμπουμ και μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα Error, file not found! (/home/folder/albums/'Εγχορδα/Dir_4/1600_cheapy_company_jpga627d6e28f5f42000373a23e14492ee7_extjpg) Συμβαινει και σε αλλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση