Nestoras Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Αν και είχα μόνο μία τέλε στη ζωή μου και την έχω πουλήσει εδώ και 18-20 χρόνια θα τολμήσω λέγοντας ότι: 1 και 4 είχαν τον πιο χαρακτηριστικό τέλε ήχο (τουλάχιστον αυτόν που εγώ έχω στ' αυτιά μου) άρα παίζει να είναι η Warmoth/ Lindy ή Warmoth/ Kinman και Fender 71. Η 3 είχε τα πιο πολλά μεσαία άρα πάμε κεραμικοί G and L. Από κει και μετά έικασίες. Μου φαίνεται θα ξαναγυρίσω στις stratocaster μου που μου φαίνεται ότι τις ξέρω καλύτερα ή μήπως όχι?. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Εμένα μου άρεσε περισσότερο η 4. Τώρα ποιά μπορεί να είναι... no idea! Αμέσως μετά όμως η 3 μου έκανε απίστευτα καλή εντύπωση και θα συμφωνήσω με τον Νέστωρα πως μάλλον είναι η G&L. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Αντε να δουμε & ποιος θα ανακαλυψει ΠΟΙΑ ειναι ΠΟΙΑ.... :) Καλά, μας κοροϊδεύεις έτσι? ;D ;D ;D Αλλά ας παίξουμε: Εμένα μου άρεσε η 4 και λέω ότι είναι η σερβάντα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Περισσότερο μου αρέσει η 1 και η 4. Σε ποια θέση παίζουν? Στη μεσαία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 1)warmoth rw 2)G&L 3)warmoth/maple 4)η παλια 5)σερβαντα. Εμενα μ'αρεσε η 1. ΥΓ. Μεχρι να γραψω το ποστ, αλλαξα ηδη γνωμη για ολα. Σιγα μην κατσω να σκασω, ολες ωραιες ειναι ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Εμένα μου άρεσε η 2 ποιό Bright ήχος. Εξίσου καλή και η 4. Μου άρεσαν με την σειρά οι 2 (φρέσκιες χορδές)? 4 (φρέσκιες χορδές)? 1 3 5 Πιστεύω ότι μιά από τις 3 πάνω είναι η G&L και η άλλη με τους Bill Lawrence. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 ;D ;D ;D Για να δουμε λοιπον... Καταρχην ολοι εχετε καλα αυτια μια και η 4 η οποια "νικαει" ηταν η μονη με καινουργιες χορδες... ;D,αρα αυτο που ανεμενα εγινε.... Η 3 (που ειναι η καλυτερη απο ολες) ειχε εντελως ψοφιες χορδες οποτε και παλι το περιμενα....(μια και πηρε τους λιγοτερους ψηφους) Επισης με εντυπωσιασε οτι οι περισσοτεροι επελεξαν κιθαρες με NOISELESS μαγνητες (ναι αυτους που δεν εχουν "ψυχη" & ειναι ψυχροι και σκληροι.... ;D ;D) Ολες οι κιθαρες επαιζαν στη μεσαια θεση (μια και συνηθως εκει παιζω) θα επρεπε βεβαια να ειχα κανει και κλιπ με την κατω θεση (που ειναι και η σημαντικοτερη για τους κλασσικους τελεκαστερακηδες αλλα μια & τετοιους δεν εχουμε εδω μεσα το αφησα.... ;D) Οι κιθαρες ηταν οι εξης: 1.Servanta tele (μου εκανε εντυπωση ποσοι πολλοι την θεωρησαν κλασσικη τελε ενω μονο τετοια δεν ειναι,ειναι μαλιστα και η μαναδικη με μοντερνα βαρια brass γεφυρα GOTOH που "τρωει" απο τον κλασσικο ηχο (δινει ομως πριμα & sustain) 2.1971 Fender (κανονικα εχει το περισσοτερο twang,οχι τοσο ομως ωστε να δικαιολογει την τετραπλασια τιμη της απο ολες τις υπλοιπες μαζι... ;D, απο ολες αλλα οι παλιες χορδες της την αδικησαν,παντως οσοι την επελεξαν ξερουν απο vintage Tele! ;D) 3.Warmoth ash/rw (αυτη ειναι η βασικη μου tele εδω και 12 χρονια & δεν την αλλαζω με καμμια στον κοσμο... ;D,οι παλιες χορδες της βεβαια την εστειλαν στον πατο... ;D) 4.ALL PARTS.Warmoth ash/maple (προσφατα εβγαλα τους SD Antiquity που φορουσε & εβαλα ενα 60s set Kinman,περιμενα να απογοητευτω οπως ειχα απογοητευτει απο το 50s σετ του αλλα αυτοι οι μαγνητες ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ,εχουν φοβερο twang & "αερα" αν & θελουν αρκετα περισσοτερο χαμηλωμα απο τους κλασσικους τελε μαγνητες),το Twang της ενισχυεται βεβαια απο τον.."αναποδο" bridge μαγνητη ο οποιος δινει περισσοτερα πριμα στις τυλιχτες χορδες) 5.G&L παρολο που εχει εντελως αλλη σχεδιαση & μαγνητες απο τις κλασσικες τελε μου εκανε εντυπωση οτι μπερδεψε τους περισσοτερους οι οποιοι νομισαν οτι ηταν κανονικη τελε... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Τουλάχιστον έπεσα μέσα στην "καλή" Vintagiara Tele και στις καινούριες χορδές.... ::) ::) ::) ::) ::) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 ψηφισα 1.G & L 2.Vintage 4.warmoth και πέτυχα 2 στις 3...και χωρίς να είμαι κιθαρίστας ... χιχιχι.... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Τη μια πετυχες (η 4η ειναι all parts/warmoth) αλλα και παλι ωραιος εισαι! :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση