Superfunk Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=463671&content=music Οι κιθαρες ειναι οι εξης: Vintage 1971 Telecaster :(alder/rw stock pickups dated 3/12/1966) Warmoth : ash/rw 62 custom tele (Lindy Fralin stock tele pups) USCG "Servanta" tele :thinline flame maple/alder/rw (Bill Lawrence pups) ALL PARTS/WARMOTH 50s tele: ash/maple (Kinman 60s pickups) 1989 G & L ASAT Special: alder/rw (stock ceramic pups) Ποια σας αρεσει περισσοτερο? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Η 1 κ 2 μαλλον μου αρεσαν περισσοτερο,η 3 λιγοτερο και η 5 ειναι η πιο διαφορετικη απ ολες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 H 1 και η 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Σχεδον ιδιες ακουγονται στα απαιδευτα αυτια μου, στην 2η ακροαση ενα μικρο κλικ μου εκανε η 4η, ελπιζω να μην ειναι η πιο ακριβη παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Και μένα η 4η μου άρεσε,μιας και πιο bright απο τις άλλες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Η 2η. Και νομίζω οτι λιγότερο απ'όλες μου άρεσε η τελευταία. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 numero quattro... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Αντε να δουμε & ποιος θα ανακαλυψει ΠΟΙΑ ειναι ΠΟΙΑ.... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Πες λίγο και τι είναι αυτό που ακούμε εκτός απο τις κιθάρες... (Ενισχυτής μικρόφωνα κλπ,κλπ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Εμένα η πρώτη μου άρεσε περισσότερο και ρίχνω και μαντεψιά ότι είναι η G&L. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση