Infernalgr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Εχω μια κιθαρα με ενα Humbucker και ενα Single Coil, 5θεσιο διακοπτη (1 volume, 1 tone) Τι επιλογες εχω στην συνδεσμολγια των μαγνητων? οι μαγνητες ειναι με 2 καλωδια ο καθενας (κατα 99%, δεν την εχω μπροστα μου τωρα) Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δεν νομιζω να εχουν δυο καλωδια ο καθενας και 5θεσιο διακοπτη, ειδικα ο humbucker. Θα βοηθουσε αν ελεγες για ποια κιθαρα προκειται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δεν νομιζω να εχουν δυο καλωδια ο καθενας και 5θεσιο διακοπτη, ειδικα ο humbucker. Θα βοηθουσε αν ελεγες για ποια κιθαρα προκειται... Ειναι μια φτηνη Ibanez, η κιθαρα αρχικα ειχε 2 Humbuckers, απλα αλλαξα τον neck με ενα single coil. Προκειται περισσοτερο περι Project guitar, παρα κατι σοβαρο. Λες ο Humbucker να εχει 4 καλωδια? πολυ πιθανο.... ο Single Coil εχει σιγουρα 2. Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση