funky_bassman Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω πως έβαλα όλες τις δυνατές επιλογές σε κατασκευάστριες εταιρίες... Προφανώς δεν έβαλα ΟΛΕΣ τις μάρκες που υπάρχουν αλλά μία επιλογή άλλο αν δεν καλύπτεστε. Πείτε και 2 λογάκια για αυτή τη μάρκα ρε παιδί μου ώστε να εξηγείτε γιατί την προτιμάτε και γιατί επιμένετε σε αυτή την εμμονή με αυτή τη μάρκα!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Ολες οι κιθαρες καλες ειναι φτανει να ειναι Fender. :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Αν και είναι Rickenbacker και οχι becker http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Ολα τα μπάσα καλά ειναι φτανει να ειναι Fender. :) Α ναι χρόνια πολλά κιόλας! Το δα στο άλλο θέμα! Ε αφού διορθώθηκε ο τίτλος μαζεύω και τη γκρίνια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Fender, γιατί έτσι μας αρέσει!. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Σόρυ για το ορθογραφικό αλλά 17 μάρκες έγραψα κάπου θα το έκανα το λάθος!!!! Εγώ ψήφισα Ibanez γιατί 1ον είναι στα λεφτά μου (δηλαδή ότι μπάτζεκ και να έχω θα βρω κάτι να με καλύπτει) και 2ον με βολεύουν απίστευτα οι ταστιέρες τους... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Eγω ψηφισα Suhr, αν και δεν εχω ακομα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Fender όλα τα λεφτά εκεί τα'χω ξοδέψει ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Eγω ψηφισα Parker... Αν και θα με ελεγα και "φανατικο" των Cort, Framus, Duesenberg...οτι εχω δοκιμασει (και εχω δοκιμασει πολλα) μου αρεσε, τι να κανομεν... Επισης και οι 4 εταιρειες εχουν φοβερο consistency στην ποιοτητα τους. Σημειωση οτι οσον αφορα τις Parker αναφερομαι στις αμερικανικες. Η σειρα P με εχει αφησει με αναμικτες εντυπωσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 και γω ibanez εχω ψηφισει . οτιδηποτε και να πιασω iba ειναι value for money και δεν ειναι απο τις μαρκες που πουλανε λουστραριστα καυσοξυλα(βλεπε Prs,ebmm,suhr,atom ktl ) ουτε πουλανε εδω και 50 χρονια και απλα αλλαζουν το δευτερο συνθετικο ( stratocaster 50,60,standard,vg κτλ ) . Η ibanez ειναι εταιρια που εξελισεται και βελτιωνει το προιον της σε ολους τους τομεις ( αμα ειχε και πιο ευκολα προσβασιμο custom shop θα ειχε πιο μεγαλη αποδοχη ) Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση