odis13 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Σημερα δανειστηκα ενα μικροφωνο απο το σταθμο του πανεπιστημιου για να το δοκιμασω σε κιθαρες να δω τι λεει...να ξερω πως θα το χρησιμοποιησω μεσα στη χρονια. Εστησα λοιπον ενισχυτες πεταλια και τα λοιπα και εγραψα (στα γρηγορα) ενα jam πανω απο ενα μπακιτρακι, για να δουμε τι ψαρια πιανει το μικροφωνο ( Audio Technica ATM63). Να ενα μινι jam λοιπον, πανω απο το Europa του Santana...στην αρχη του track κουτσοπαιζω το κομματι, συντομα βαριεμαι και κανω τα δικα μου. Το παιξιμο ειναι λιγο (αρκετα) φλου και χυμα στο κυμα. One take απλα να δουμε αν μπορω να γραψω εναν αξιοπρεπη ηχο. Οποιος δε βαριεται ας ριξει μια αυτια. Καθε σχολιο περι ηχου, παιξιματος, χρωματος κουρτινων κλπ δεκτο. http://www.box.net/shared/vmu545nlc5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 εμενα μου αρεσε ο ηχος αρκετα..........και αν θεωρησεις οτι δεν εχεις ξανασχοληθει ειναι μια χαρα super ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Ωραίο! Πες μας και λίγα λόγια τον υπόλοιπο εξοπλισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Kιθαρα η πιστη μου Framu Diablo Pro, σε διαφορους συνδυασμους μαγνητων (neck hb, μετα bridge hb και νομιζω προς το τελος γυρισα σε bridge + middle sc) Ενισχυτης Mesa Boogie Studio .22 Λιγο delay και λιγο reverb απο ΤC G-Sharp Βρωμια απο Boss BD-2 (modded, οχι οτι το απλο δεν ειναι μια χαρα πεταλακι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 O ηχος σου ειναι jet!Επρεπε λιγο περισσοτερο να μελετησεις το κομματι ομως..Ηθελε καποια bends,παραπανω,και καποια χαρακτηριστικα σημεια του κομμστιου,να ειναι πιο κοντα στο πρωτοτυπο,στην αρχη..Ομως χαρηκα πολυ που απο την μεση και κατω εκανες τα δικα σου.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 To κομματι δεν το μελετησα καθολου...το ειχα μελετησει λιγο παλαιοτερα και στην αρχη επαιξα οτι θυμομουν στο περιπου, χωρις ακριβεια. Γενικα αν και δεν θα με θεωρουσα santana fan το συγκεκριμενο κομματι ειναι απο τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ κιθαροκομματα που θα καθομουν να βγαλω...ισως καποια στιγμη να μου ερθει να ασχοληθω πιο πιστα με το κομματι, σαν ασκηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση