stmad Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Guitars : Gibson Flying V 67 Black PRS Standart 22 Black Ibanez RG 3120 Fernandes Randy Rhoads V Limited Edition White Pearl BcRich Warlock NJ SpeedLoader Black Amps : VHT 2/90/2 Power amp Marshall JMP 1 Preamp Lexicon G2 Effect Processor BBE 362 Sonic Maximizer Behringer Parametric EQ 2 X Marshall 1960B 4x12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Guitars : Gibson Flying V 67 Black PRS Standart 22 Black Ibanez RG 3120 Fernandes Randy Rhoads V Limited Edition White Pearl BcRich Warlock NJ SpeedLoader Black Amps : VHT 2/90/2 Power amp Marshall JMP 1 Preamp Lexicon G2 Effect Processor BBE 362 Sonic Maximizer Behringer Parametric EQ 2 X Marshall 1960B 4x12 Ωραιος....αλλα ρε συ το JMP 1 ειναι ψοφιο απο γκαζια...εγω το πεταξα και πηρα Sans Amp Psa 1...να χορτασεις γκαζια... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Guitars: Fender Stratocaster American Standar..... Amps: Fender Pro Reverb........... Effects: Ibanez TS9 (Tube Screamer) Boss DS2 Vox Wah Πιστευω πως με αυτα μπορω να βγαλω ΟΤΙ ηχο γουσταρω...(αντε και με ενα delay) Υ.Γ. Περιμενω κραξιμο..... :lol: :lol: "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Aγορι μου εσυ εισαι ερωτιλος -ζημιαρης..δεν χρειαζεσαι τετοια μαραφετια..μονο την ψυχη και τα λαγνα δαχτυλα σου για να βασανιζεις τις λεπτες και προκλητικες χορδες σου... :D :D :D Παλι δεν βλεπεις τα smiles e;;;;;xxaxaxaxaxaa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stmad Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Ωραιος....αλλα ρε συ το JMP 1 ειναι ψοφιο απο γκαζια...εγω το πεταξα και πηρα Sans Amp Psa 1...να χορτασεις γκαζια... :D :D :D Οπως όλα τα Marshall ετσι και το JMP1 για να παίξει πρέπει να παίζεις ... :twisted: ΔΥΝΑΤΑ :twisted: και πίστεψέ με υπάρχουν φορές που χαμηλώνω 8O το gain. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Ok...απλα αρχηγε μου διαφωνω...για να παιξει ενα μηχανημα δεν χρειαζεται να παιξει δυνατα για να το ακουσεις..σπιτι σου πως παιζεις δηλαδη;;;αλλωστε η ποιοτητα του gain και οχι μονο, αναμεσα σε psa 1 και jmp1 βασει συζητησεων και με αλλους ειναι ανιση..... :D :D Τελως παντων...περι ορεξεως αρνι κατσικισιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Aγορι μου εσυ εισαι ερωτιλος -ζημιαρης..δεν χρειαζεσαι τετοια μαραφετια..μονο την ψυχη και τα λαγνα δαχτυλα σου για να βασανιζεις τις λεπτες και προκλητικες χορδες σου... :D :D :D Παλι δεν βλεπεις τα smiles e;;;;;xxaxaxaxaxaa ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Οπως παντα ο Αντωνης "τα σπαει" Μιλαμε για εμπνευση ετσι??? Ζημιαρικο παλικαρι................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εεεεεεεεεεεεεεε................. οχι και λεπτες...... εδω μιλαμε 11αρες, φιδια.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Ωραιος....αλλα ρε συ το JMP 1 ειναι ψοφιο απο γκαζια...εγω το πεταξα και πηρα Sans Amp Psa 1...να χορτασεις γκαζια... :D :D :D Οπως όλα τα Marshall ετσι και το JMP1 για να παίξει πρέπει να παίζεις ... :twisted: ΔΥΝΑΤΑ :twisted: και πίστεψέ με υπάρχουν φορές που χαμηλώνω 8O το gain. :D Ρε παιδιά με JMP-1 παίζουν οι Slipknot πως γίνεται να μην έχει γκάζια...; Και το είχα για καλό μηχάνημα You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Να γράψω και εγώ την τεράστια λίστα μου: Μπάσο: LTD B-50 Ενισχυτής: Drive 30W και απο βδομάδα: Tech21 sansmp bass program. 8O 8O 8O Τί κοιτάτε ρε παιδια? Τέλειωσε!! ΝΑΙ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΖΩ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ!!!!! :cry: :oops: :cry: :oops: Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 ανανεωση και για εμενα... :) GUITARS: JOHN SUHR CLASSIC STRAT(2 V60lp,1 DSV bridge humbucker) GIBSON LES PAUL CLASSIC(με WCR μαγνητες,1 goodwood bridge και 1 crossroad neck) EPIPHONE ACOUSTIC AMPS-CABS: THD UNIVALVE(18 WATT,CLASS A for sale για να παρω τον FLEXI...!!!) MARSHALL JTM30(for sale) BOGNER CAB με 1VINTAGE 30 speaker MESA BOOGIE CAB με 1 EVM12L speaker(for sale) MARSHALL 8008 POWER AMP ALESIS QUADROVERB PEDALS: MAXON OD9 MAXON SD9 BOSS DELAY DD2(japan) FUZZ FACTORY S.I.B. VARIDRIVE tube pedal(for sale) ok janick?σου εφυγε η περιεργεια; :P :D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση