Andrikos Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Να μαι και εγω! Είπα να βάλω καμια φωτό γιατι παντα ειναι καλυτερα ετσι. Απουσιάζει το 7χορδο μωρο μου Ιbanez APEX2 Αναλυτικα: Amp:Engl Screamer 100 Combo Cab:Engl 4x12 Celestion V60(bottom σου λεω θελω..!) Pedals:Boss EQ-7(eq)/CE-3(chorus)/DD3(delay)/NS-2 (noise gate)/TU-2(tuner)+ Χotic bb preamp σαν booster+Behringer Ultra Maximizer rack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 33 σελίδες και 5 χρόνια αργότερα και μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω γράψει ποτέ τα δικά μου... Κιθάρες: - EBMM 25th Anniversary hardtail/maple - EBMM Axis Super Sport hardtail/maple - Kramer Pacer Dlx ('86) με EMG SL-20 set - Squier CV Tele, με GFS Fatbody μαγνήτες - Squier '51 με GFS μαγνήτες και διάφορα άλλα mods - DIY P-type μπάσσο με EMG μαγνήτη Ενισχυτές, cabs κλπ - THD Univalve (+ένα κιβώτιο NOS λάμπες...) - Tube Town 2X12" με Celestion V30 και Heritage 30. - Digitech GSP1101 + Control 2 - Tech 21 Power Engine 60 - Tech 21 Trademark 10 Effects, διάφορα - Το GSP (βλ. παραπάνω) - Axon AX-100 Mk2 guitar synth + Roland GK-3 pickup - Budda BudWah - Proto RAT (vintage, modded by Crazy Tubes) - Boss HM-2 (modded by Crazy Tubes) - Custom made Phase 90 - Peterson Strobostomp - EHX Deluxe Memory Man - Zoom G1Next (με ακουστικά, on the road) - Χορδές Ernie Ball συνήθως, καλώδια George L's και διάφορα άλλα ψιλολόγια. Αυτάαααα... Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 33 σελίδες και 5 χρόνια αργότερα και μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω γράψει ποτέ τα δικά μου... Αυτάαααα... ...τα λίγα. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 ...τα λίγα. ;D Έλα τώρα. Φαίνονται πολλά γιατί τα άπλωσα. ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 - Tube Town 2X12" με Celestion V30 και Heritage 30. σου βγηκε καλη η καμπινα tube town??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Να πω και εγω τωρα που ηρεμησε λιγο το G.A.S μου Κιθάρες/Μπάσα: -PRS custom 24 -PRS singlecut -Carvin Customshop graphic -Caparison Dellinger II -Warmoth LP με custom neck -Jackson PS-5 για πολυ customized Ενισχυτές, cabs -Peavey JSX -ENGL Fireball 60 -Laney 2x12 Celestion Seventy 80 Effects, διάφορα -THD hotplate σε μπλεδακι ;) -Line6 POD X3 live -Maxon OD820 -Korg Pitchblack .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 -Carvin Customshop graphic Bίδωσέ την πρώτα... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 σου βγηκε καλη η καμπινα tube town??? Πολύ καλή! Η δικιά μου είναι αυτή: http://www.tube-town.net/ttstore/product_info.php/info/p1816_TTC-212-BA---CUSTOM.html και είναι flex-back. Και σε ποιότητα και σε ήχο, αυτό που ζητούσα. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 και εγω αυτην ακριβως σκεφτομουν να παρω...thanks... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Να πω και εγω τωρα που ηρεμησε λιγο το G.A.S μου να υποθεσω θα αλλαξεις και ψευδονυμο? ;D κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση