Takias Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Guitars: 1) Epiphone LP-100 2) Fender Jaguar (MIJ) 3) Hofner Ignition Beatles Bass VSB Amps: 1) Kustom HV65 2) Fender Champion 600 3) Kustom KBA 65X Pedals: 1) EHX Black Finger 2) EHX Worm 3) VOX Duel Overdrive 4) Devi Ever Spectacular Aenima 5) Copilot FX Antenna 6) EHX Little Big Muff 7) Danelectro Fish & Chips EQ 8 Boss NS 9) EHX Holy Grail Plus 10) EHX Stereo Memory Man with Hazarai 11) MXR Dyna Comp 12) Jamman Looper If songs were lines in a conversation.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samsone Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 I play with this -> http://www.noiz.gr/index.php?topic=157159.msg208639#msg208639 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Guitars: Fender Stratocaster 60 Ibanez Js 1200 Amp: PEAVEY JSX Effects: Cry-Baby Classic Vox Satchurator Distortion MxR pashe 90 Ibanez Fl9 Flanger Boss Super Chorus Vox Time Machine Delay Power Supplies: Voodoo Lab Pedal Power 2Plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 UPDATED! ΚΙΘΑΡΕΣ 1. Prs tremondi SE 2. Ακουστική Washburn DS10 ΜΠΑΣΟ 1. Yamaha rxb170 ΝΤΡΑΜΣ 1. millenium mps300 / alesis trigger IO MONITORS 1. Krk Rokit 8 2. Logitech 30W AUDIO INTERFACE 1. M-AUDIO PROJECT MIX I/O ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ 1. shure pg58 2. t-bone mb85 beta 3. Rode NT1-A SYNTH - STUFF 1. E-mu xboard 49 2. V-AMP 2 3. LINE SPIDER ΕΝΙΣΧΥΤΗ 30 WATT PC SYSTEM Intel core quad core 6600 , 4gb ram 800mh, 2.5 Terabyte hdd sata 2, 8800 gt 512 nvidia. και άλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Indiana Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 ...να κάνω κι εγώ πρεμιέρα στο forum(ναι, καινούριος), γράφοντας σε ένα topic που μάλλον γράφουν όλοι. Έχουμε και λέμε: Κιθάρα: Carvin DC400(αν και θα είναι προσεχώς στις αγγελίες προς πώληση) Ενισχυτής: Line 6 Flextone III(combo 1X12,ονομαστική ισχύς απ' τη Line6: 150W) Πετάλια: Fat Foot από Tellegun Άλλα: Line 6 POD XT(το οποίο τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ μόνο για εφέ στη λούπα) Line 6 FBV Shortboard(ως footswitch για τον έλεγχο του Flextone ή του POD XT) Α! και μια Alhambra 11C κλασσική που δεν πολυπαίζω πλέον ΥΓ: Γιατί υπάρχουν 2 topic περί του τι εξοπλισμό χρησιμοποιούμε;Το άλλο έχει τίτλο: Gear List Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 παιδες νιώθω γελίως... αλλά λόγο οικονομιλης κρίσης gibson les paul studio line 6 spider III 15watt (σε αναμονή για τον dsl100) digitech rp90 boss os-02 αυτα :-X... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 θελω να ακουσω τα set-up του καθενα PEDALS vintage wah colorsound original παλιο volume ernie ball jam sonic boom jam screamer 808(χειροποιητο) red maxon compressor electroharmonix electic mistress original marshall guv'nor original boss japan ds-1 boss japan feedbacker boss phaser 1 japan black label boss ce-2 japan black label roger mayer voodoo1 fuzz line6 dl-4 delay tremolo custom 70s(το τρεμολο του twin σε πεταλι) boss japan bf-2 black label boss loop station visoual sound H2O dunlop supply dc brick AMPS boogie studio 22+& egnater tol amps fender vintage cab 86' GUITARS fender tele relic , steve vai old floral jem(η τριτη που ηρθε ελλαδα) fender srv strat , custom strat αδερφε πόσα χρόνια σου πείρε να τα πάρεις όλα αυτα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 ΚΙΘΑΡΕΣ 1.Gibson SG3 2.Gibson Tony Iommi 3.Gibson Chet Atkins 4.Stagg Ηλεκτροακουστικη 5.Puerto Rican Don Pierro 6.Fender Telecaster American Standard(partcaster) ΠΕΤΑΛΙΑ-ΕΦΦΕ Vox Tonelab SE(!!!!) Jam pedals Delay Llama Tech 21 Sans Amp gt2 Tube Zone overdrive Boss tu3 ΜΠΑΣΟ Fender Aerodyne ΝΤΡΑΜΣ Millenium mps 300 + dm-30 monitor ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ Marshall tsl 601 ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ RODE NT1-A SYNTH Yamaha psr-36 apple mac book pro + digidesign 003 Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 3.Gibson Chet Atkins Τη semi-hollow Τennessean; Βάλε φωτό τώρα! ;D Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Τη semi-hollow Τennessean; Βάλε φωτό τώρα! ;D οχι φιλαρακι,την sst εχω.ισως να μην εχει ΤΟΣΟ γλυκο ηχο,αλλα ειναι η πιο ομορφη κιθαρα που εχω δει.. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση