anmaki Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 νταξ ρε παιδια να ουμε διαβασα και τις 44 σελιδες μου βγηκαν τα ματια αλλα ειστε πολυ μικροι μπροστα μου τι να πω...τωρα φοβαμαι να πω και το δικο μου το setaki μηπως και παθετε τπτ απο την πλακα σας ...ετοιμοι? μια πενα μαυρη μεσαια παρακαλω και μια λευκη squier καλα σας εσκισα το ξερω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η φα μινορε ειναι ο προσωπικος μου τυρρανος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 Κιθάρες: Yamaha ERG 121 (Η πρώτη μου κιθάρα) Fender Classic Player Baja (σύντομα θα γίνει αλλαγή στους μαγνήτες -απο εργοστασιακούς σε Haussel PU's-) Ενισχυτές: Crate GX-15 (το πρώτο μου ενισχυτάκι) Crate GLX 65 ss (ωραίο εργαλείο thxc Frunobulax) :) Πεταλάκια-Πεταλιέρες: Vox Tonelab SE (έρχεται Ελλάδα σε ένα μήνα περίπου!!) :) Jam DynaSSoR Jam DanComp Jam Wahcho ProCo Rat (modded απο τον Jam προσθέτοντας το chipaki του 1 θρυλικού Rat (LM308N)) Boss LS-2 Jam Multipedal (TubeDreamer 58, TubeDreamer HG, The Chill, A/B mute-switch, Boomster) Line 6 DL-4 Blues Breaker II -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 αντε να τα πουμε και μεις... Κιθαρες PRS Custom 22 Stratocaster MIM Azdek Gold 50Years Aniv. Ibanez AF 125 AMB Tanglewood Odyssey AMPS Fender Blues Jr Marshall MG30 Marshall micro stack (xexexexexexe) PEDALS MSD TELEGUN Jam Waterfall Jam delay Llama Ibanez Tube screamer Dunlop cry baby Powered by Dunlop power brick https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 να πω κι εγω τον πονο μου Ηλεκτρικες: Fender deluxe super strat honey blonde (εφυγε προχτες :'() Fender lite ash telecaster black (εφυγε χτες :() Fender classic player 60s 3-colour sunburst Ibanez AS93 (θα φυγει) Ibanez RS300 Cort M520 Cort LCS-2 Ακουστικες: Martin 00-17 BC Rich Acoustic (ναι, εβγαζε καποτε και ακουστικες) Ενισχυτες: Fender Blues Junior Vox AD30VT Sears & Roebuck LA15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Όργανα ηλεκτρικά: Schecter C-1 classic STB Squier affinity strat κοκκινη με maple neck/fingerboard Όργανα ακουστικά: Cort MR-F NS κιθάρα Στεργιανό λαούτο 20ετίας κατασκευής Μπρά Ούτι λάφυρο απο Κων/πολη να υπάρχει ;D Ενισχυτής: Valve Jr head + cab ελαφρώς μονταρισμένος Εφέ: Vox wah V847 Marshall ED-1 compressor Boss GE-7 equalizer Barber LTD special recipe overdrive Vox bulldog distortion Carl Martin classic chorus Hardwire digital delay επίσης μ'αρέσουν οι πένες Dunlop tortex κίτρινες (0.80) και πράσινες (λίγο πιο χοντρές μάλλον .87) ! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotisutmost Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Γεια χαρά! Έχουμε και λέμε: κιθάρες: - Ibanez JPM100 P2 - Ibanez RG1527 (Blaze bridge, Air Norton neck) ενισχυτής: - Mesa Boogie Roadster head - Marshall 1960AV 4x12 - Framus 2x12 (V30s) διάφορα πεταλάκια με αγαπημένο το Tone Factor Cream Pie deluxe (τέλειο boostάκι). Φώτης www.myspace.com/utmostcontemptband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Ηλεκτρική: Dusesenberg Rocket 2 X2N/Trembucker original/TonePros loaded Mπάσο: Warwick Thumb 5 BO Gear: Dunlop zakk wylde wah/ISP Decimator G string/DTR-2000 KORG Tuner/ENGL 530/ROCTRON Xpression/alesis io|4/impulses Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Ηλεκτρική: Dusesenberg Rocket 2 X2N/Trembucker original/TonePros loaded Mπάσο: Warwick Thumb 5 BO Gear: Dunlop zakk wylde wah/ISP Decimator G string/DTR-2000 KORG Tuner/ENGL 530/ROCTRON Xpression/alesis io|4/impulses Ελα ρε υπαρχει και αλλος ανθρωπος που εχει το Wylde wah??? Ωραιος!! Οσο για μενα Κιθαρες: Jackson DXMG Dinky με EMG 81/85 Ibanez Jem Floral Pattern Ενισχυτες: Mesa Boogie studio preamp Harley Benton GA-5 Head Epiphone Valve Junior καμπινα Effects: Cry Baby Wylde Wah Jam Tubedreamer '72 Radial Tonebone Hot British Tech 21 GT-2 Electro Harmonix Small Clone Boss DD-6 MXR Carbon Copy Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Ελα ρε υπαρχει και αλλος ανθρωπος που εχει το Wylde wah??? Ωραιος!! Βάλε κ εμένα στη λίστα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Εγω εχω το Νταιμ κραι-μπειμπι φρομ χελλλ που ειναι πιο κουλ :P :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση