avalon Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Με αυτά που είδα απογοητεύτηκα :'( :'( :'( :'( θα βάλω μόνο τα FX: BOSS MT-2 DISTORTION 95 ευρώ DUNLOP CRYBABY 95Q WAH 125 ευρώ ΧΑχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ξέχασα τις χορδές : παίζω με ernie ball super slinky (τις ροζ :P) τι γνώμη έχεται για αυτές τις χορδες (έχω non-tremolo κιθάρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Με αυτά που είδα απογοητεύτηκα :'( :'( :'( :'( θα βάλω μόνο τα FX: BOSS MT-2 DISTORTION 95 ευρώ DUNLOP CRYBABY 95Q WAH 125 ευρώ ΧΑχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ξέχασα τις χορδές : παίζω με ernie ball super slinky (τις ροζ :P) τι γνώμη έχεται για αυτές τις χορδες (έχω non-tremolo κιθάρα) Μην απογοητεύεσαι! Οι περισσοτεροι που εχουν πολλά παιχνίδια είναι επαγγελματίες μουσικοί! Οι υπόλοιποι δεν εχουν χρονο να τα χαρούν ! :D :D Καλό το ΜΤ-2 ?? https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Αρκετά καλό... Αν και έχοντας μέτρια κιθάρα προς κακή και χάλια ενισχητή δεν μπορώ να ξέρω τι ήχο θα βγάζει σε άλλα set up κατα πολύ καλύτερα βγάζει ωραίο μπούκομα πάντως και με το EQ μπορείς να παιξεις αρκετά και να βρείς τον ήχο σου. Πάντως για να διαπιστώσεις εάν είναι καλό μπορείς να πας σε κάποιο μαγαζί να το δοκιμάσεις με ένα setup αντάξιο του δικού σου γιατί εγώ δεν μπορώ να εκφράσω μια πλήρη γνώμη περί του θέματος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokoman Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν...έχω πολύ καιρό να γράψω στο noiz, αλλά σήμερα η οικογένεια μεγάλωσε κατά ένα μπάσο. + Squire Jazz Bass Standard series http://muzicon.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 ε...ας κανω και γω το ποζεριλικι μου...λοιπον...εχουμε : -fender american series telecaster hh with s-1 switching -epiphone les paul standard plus -fender japan jaguar μοντελο του 93' -yamaha pacifica 112 (..... ::)....) -pod x3 live και συντομα περιμενω και fender lite ash stratocaster.... :) ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 κιθαρες: gibson les paul studio με τους δικους της μαγνητες b.c.rich warlock ( 1995) με μαγνητες di marzio ενισχυτες: marshall dsl 401 dual super lead 40 watt peavy rage 158 15 watt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 ξεχασα να πω κ τα πεταλια metal muff κ boss me 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Ας πω και γω τα δικά μου... Μπάσα: - Warwick Corvette $$ NT 5 Ash - Cort GB54 Ηλεκτροκλασικη: - Ibanez G5ECE Ενισχυτές: - Κεφαλή: Warwick ProFet 5.1 - Προενισχυτής: EBS Microbass II - Ηχείο: Warwick WCA 211 Πετάλια: - Petaltrain Junior - EBS ValveDrive - EHX Bass Big Muff - Morley Dual Bass Wah - Και σύντομα ένα EBS UniChorus Χορδές: - Elixir στο Warwick - DR στο Cort - Ότι βρω για την κιθάρα :P Καλώδια: - Klotz, RockCable, Silk Road, ProSnake Αυτά. Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Εχουμε και λεμε... Κιθαρες: Ibanez Jem7vwh Ibanez Pgm301 Ibanez Sa120 Yamaha Sgv 300 Yamaha Apx 300 (ακουστικη) Fender Lite Ash stratocaster (ερχεται σε 1-2 μερες) Academy (Ακουστικο-διακοσμιτικη) Ενυσχιτες: Laney tt50h + Laney tt καμπινα 4x12 Celestion v30's Yamaha dg-80 (solid state combo) Washburn bad dog Λοιπα: Ebs multicomp compressor Boss dd-6 delay Roland gr-20 +gk3 (guitar synth) Μαρκα με καψες signal booster (κι ομως ακουγεται τελεια) Ebow Και παντα Ernieball 9αρες (ροζ φακελακι) στις ηλεκτρικες. Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Εχουμε και λεμε... Κιθαρες: Ibanez Jem7vwh Ibanez Pgm301 Ibanez Sa120 Yamaha Sgv 300 Yamaha Apx 300 (ακουστικη) Fender Lite Ash stratocaster (ερχεται σε 1-2 μερες) Academy (Ακουστικο-διακοσμιτικη) Ενυσχιτες: Laney tt50h + Laney tt καμπινα 4x12 Celestion v30's Yamaha dg-80 (solid state combo) Washburn bad dog Λοιπα: Ebs multicomp compressor Boss dd-6 delay Roland gr-20 +gk3 (guitar synth) Μαρκα με καψες signal booster (κι ομως ακουγεται τελεια) Ebow Και παντα Ernieball 9αρες (ροζ φακελακι) στις ηλεκτρικες. φιλε μου να σε ρωτησω...την Lite ash απο που την παρηγγειλες?? ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση