stavrilian Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 Μια ανανεωση και απο μενα μιας και εχουν αλλαξει αρκετα... Κιθαρες: Squier start JV '83 57Ri (βασικη μου κιθαρα) Godin freeway classic (backup-for sale) Grassroots by ESP KH model (η πρωτη μου ηλεκτρικη) Squier affnity tele (σε κομματια, περιμενοντας αρρωστα mod!) JD acoustic (εχει παει σε καθε παραλια που εχω βρεθει τα τελευταια 4 χρονια) 3 κλασσικες ενθυμια απο τα παλια Ενισχυτες: Mesa/Boggie DC-5 combo Fender Deluxe reverb 65Ri Fender Pro Junior tweed Marshall 30Watt transistor Εφφεδο/μπλιμπλικια: TC Electronic G-System MI Audio Tube Zone (for sale) Crazy Tube Circuits Ziggy KR Gypsy Fuzz Dunlop Octave Fuzz (for sale) Fulltone Dejavibe Ernie Ball Volume Pedal Jr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oizgeorge Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 κιθαρα Ibanez RG350EX Amp. Roland Cube 60 :-* Boss Me-50 Boss FS-6 that'a all folks ;) Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Κιθάρες: Custom Telecaster white Washburn x-series(για να θυμαμαι την αρχη) ηλεκτρακουστικη Cost Sfx Ενισχυτης: κεφαλη - hand made λάμπα καμπινα - HB 100W Pedals: BOSS DS1 BOSS EQ7 Behringer DD100 Behringer BO100 hand made by me Overdrive SoundKing Wah My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Πρωτο post. :) Μπασα: US G&L L-2500 Squier Affinity Για-τα-Πανηγυρια Precision Ενισχυτης: 40αρης combo μονο για το σπιτι Πεταλια: Planet Waves Pedal Tuner BBE Opto Stomp Tech21 Sansamp Para Driver DI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TeoArian Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Εγω δεν έχω πολλά πράγματα,απλά παίζω με 2 σετ κιθάρα FERNANDES AFR65-πεταλιέρα KORG AX1500G & κιθάρα FENDER STRATOCASTER HIGHWAY ONE CUSTOM-πετάλια CRYBABY WAH,ULTRA DISTORTION BEHRINGER Με ενισχυτή MARSHALL VALVESTATE 65WATT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 διορθωνω! Κιθάρες: Custom Telecaster Arctic white Washburn x-series(η πρωτη μου ηλεκτρικη) ηλεκτρακουστικη Cost ΝΑ και αλλες δυο ξεχασμνες (ακουστικη & κλασσική) Ενισχυτης: κεφαλη - hand made λάμπα καμπινα - HB 100W Pedals: BOSS DS1 BOSS EQ7 Behringer DD100 Behringer BO100 Marshall JackHammer JH-1 SoundKing Wah My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deep_perplikos Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Κιθάρα : fender stratocaster american deluxe hss 50's anniversary Ενισχυτής : carvin legacy vl212 steve vai series Πετάλια : ibanez ts9 , boss ds1 , digitech badmonkey , digitech delay , digitech multichorus ,dunlop cry baby wah , boss volume pedal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klimis92 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Πολλά πετάλια ρε παιδιά τι χαμός είναι αυτός.. Εγώ ο καημένος: Κιθάρα: Jacson rx10 d Ενισχυτής: marshall mg10kk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2009 Κιθαρες: Μusic Man JP6 Pearl Redburst piezo, Ibanez RG 370, Yamaha pacifica 112 Eνισχυτες: Τελικος Mesa Boogie 50/50 tube σε ηχειο 1x12 Mesa Boogie Προενισχυσεις/εφε: Tech 21 psa 1.1 preamp, lexicon mx 200 effect, boss gt8, και ενα πεταλακι ibanez distortion Πενες: Dunlop Jazz 3 <--- rules ! :P ;) :P My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση