alkis1992 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Κιθαρα:ESP LTD MH-250 Ενισχυτης:ibanez gta-10(ασχολιαστο) Πεταλι:BOSS Metal Zone MT-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spio Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Fender Highway One Peavey Bandit 112 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Oldtimer Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 ΚΙΘΑΡΕΣ Gibson Les Paul Standard Gibson Explorer με EMG 85 & 89 και Tremolo STETSBAR Fender Strat American Limited Edition 1995 Hofner Travel electric Guitar Teisco Japan made 1968 (πρώτη μου κιθάρα) Fender Acoustic Japan ΜΠΑΣΣΟ Fender Special Japan Limited Edition Κινεζικο άσχετης μάρκας αλλά αξιοπρεπές ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ VOX AD30VT Fender Champ Tube 1970 Hughes And Kettner Cream Machine ΠΕΤΑΛΙΑ 25 κιλά απ'όλα Too Old to Rock n Roll Too Young to Die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnRageOn Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Gibson LP Standard Premium Plus (ολα stock) Frankestrat (warmoth σωμα, don lace μπρατσο, floyd original) Studio Diezel VH4 + Diezel καμπινα με V30s Korg DL8000R Σπιτι VHT Pittbull Super 30 BOSS DD-3 RMC Treble Booster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brain_g Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 να πω καλως σας βρηκα καταρχην και να απαριθμησω... κιθαρες 1. washburn MG-74 (usa) με dimarjio paf pro, και tone zone μαγνητες (ο μεσαιος παρεμεινε), καθως και αλλαγμενα ηλεκτρικα (push-pull, καλωδια, μονωσεις κλπ) (10αρες ghs infinity steel or ghs boomers) 2. fender f220db ακουστικη (11αρες χορδες daddario συνηθως) 3. admiras κλασσικη (ανω 25ετιας προικα απο το πατερα) ενισχυτης 1. vox ac15 full tube εφφε-πεταλια (rack) 1. Tl audio 5051 tube pre-amp compressor, with 4 band parametric eq, noise gate, limiter 2. tc electronics m-one 3. rocktron gainiac tube drive (floor) 4. dunlop cry baby 5. dunlop rotovibe 6. electro harmonix nano fuzz 7. boss digital metalizer 8. behringer fcb-1010 midi foot controller studio equipment 1. behringer deck mx1602 2. tannoy reveal near field monitors 3. crystal audio hifi monitors + subwooofer (for checking... ;D ) 4. shure sm-58 * 2 mic 5. shure sm-58 beta *3 mic 6. alesis wedge descktop multi fx 7. yamaha cs-2 synth (χρησιμοποιειται και ως midi controller για το pc) 8. boss micro br, digital recorder 9. pc (πολυ δυνατο πραγματικα...) επισης παρα μα παρα πολλα κρουστα πασης φυσεως (τουμπελεκια, μπεντιρ, ταμπλες, πογγος, πιατινια, κουδουνες και και και και και....,) καθως και ενα φλαουτο, κατι φυσαρμονικες και διαφορα μικρα και μεγαλα πνευστα και ενα ουτι.... θα ηθελα μερικα πραγματακια ακομα αλλα ηδη ειναι ολα μαζι σε ενα σπιτι 24τμ... πικρα... cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joker Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Γεια χαρα.... καπου ειχα ποσταρει το (ταπεινο) gear μαου αλλα δεν το βρηκα και το ανανεωνω απο δω: Λοιπον: Κιθαρες: Epiphone les paul custom (sh-2 jazz & sh-4 JB pickups) Harley benton diy kit Crafter ηλεκτρακουστικη Ενισχυτες:(αντε καλα εναν εχω) Laney LC 30-II Εφφε: Vox Tonelab SE self made ts-808(σπερνει) Χορδες: πολλα εχουν δει τα ματια μου (και οι κιθαρες μου) αλλα μαλλον θα κατασταλαξω σε D'Addario 10ρες (για ολες τις κιθαρες) Καλωδια: τα πολυ ποιοτικα "Οτι Κατσει!!!!!" Πενες: Jim Dunlop Jazz III (ηλεκτρικη) Jim dunlop Ultex .73 (Ακουστικη) Αυτααααα( μμμμ καμποσες σειρες γεμισα...) ;D ;D ;D ;) ;) ::) ::) Let's make some NOIZ !!! (αφου αυτο μπορουμε.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 ΑΑΑ! κι άλλο topic για εξοπλισμό!! πολύ όμορφα!! έχουμε κ λέμε: Κιθάρες: Ibanez rg270 Jb με αλλαγμένους μαγνήτες (Dimarzio D-sonic bridge και paf classic neck)(πρώτη μου αγάπη κ μοναδική!...) Ibanez artcore custom AF125 nt (τρελό εργαλιάκι!!) Κλασσική Dicente Sanchis mod.37 Μπάσο Ovation ηλεκτρακουστικό Πετάλια: Ernie-Ball VP JR Ibanez LU-20 Tuner (Συνδεδεμένο στο tuner out του Ernie-Ball) Cry Baby GCB95 Φτιαγμένο:True Bypass (for sale μόλις αποφασίσω ποιο άλλο να πάρω..) Zvex Fuzz Factory MI Audio Tube Zone Overdrive(ο ήχος που πάντα ονειρευόμουν!!!) MI Audio G.I. Fuzz Electro-Harmonix Stereo Memory Man with Hazarai(που μόλις βγήκε απ τον φούρνο!!) κ όλα αυτά μέσα σε μία Electro Harmonix pedal bag. Ενισχυτές: Roland cube 30 Fame 60 Bass Roland jc-120 (Αυτός δεν είναι ακριβώς δικός μου αλλά πολύ θα ήθελα κ κάποια στιγμή θα τον αποκτήσω, παίζω όμως πολύ συχνά μαζί του γιαυτό τον έβαλα...τεσπα.. είναι μπερδεμένο..) Καλώδια: George L's Ernie Ball Χορδές: Ernie-ball 9άρες D'Addario Chromes 12άρες Savarez Alliance ή Alliance Corum Hight tension Πένες: Jim Dunlop Jazz III Piano/Keyboards: Young Chang Roland Fantom-s (Μ' αυτά ασχολείτε περισσότερο ο αδερφός μου(και εγώ όμως) αλλά τα έβαλα για να μήν νιώθω πολύ μειονεκτικά κ εγώ σ αυτό το forum που έμπλεξα.....LOL....χαχαχαχαχαχαχαχαχαεγκχμμμμ.........) Κάρτα ήχου: M-Audio 410 Firewire (αν το έχετε ξαναδεί συμπαθάτε με... μην το ξαναγράφω τώρα απ την αρχή αφου το είχα στο gear list!!..) 8) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Βασικα Δεν τον !@! Τα βαρεθηκα ολα http://s256.photobucket.com/albums/hh170/ffmakis/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2008 Το σκυλάκι δικό σου είναι; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση