beano Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Να μη ρωτήσω πόσες περιουσίες κοστίζουν όλα αυτά' date=' ε; :D[/quote'] Ολο το gear το μαζεύω σιγά σιγά πολλά χρόνια τώρα.. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να αγοράζεις vintage όργανα από το να αποταμιεύεις λεφτά στην τράπεζα.. άλλωστε η συγκίνηση στο άκουσμα μιας 60's strat καρφί σε ένα 60's VOX είναι απλώς ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Αρτέμη! Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ σε νιώθω δικέ μου! :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chickittypok Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 ας βγαλω κ γω το ψωνιο μου guits -godin montreal -fender telecaster thinline '72 reissue mim -westone thunder I (for sale) -westone dimension IV (for sale) basses -muicman stingray 4string maple -warwick thumb bolt on 5string -warwick corvette ash 5string αταστο -olp stingray 4string maple -epiphone bass viola amps: -rivera chubster 45 -hartke ha 3500 -hartke 410 xl -hatke 115 xl effects: -ehx little big muff -moogerfooer low pass filter drums για να μη to κουρασω 8,10,12,13 toms 14,16 βαθια 22 κασα 14χ5,5 ταμπουρο.μεχρι εδω ειναι ενα κραμμα yamaha και sonor. 14x5,5 mcgillivray handmade snare με wooden hoops. cymbals istanbul agop: 14" trad.heavy hihat 10" trad. trash 10" trad. splash 13" trad thin crash 16" trad. paper thin crash 18" trad. trash 18" custom sultan crash 20" signature special jazz ride 20" trad. sizzle ride paiste: 4" accent 5,5" cup chime wuhan: 18" china 12" mini china ata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Beano ξέρεις ποιον μου θύμισες με τον εξοπλισμό σου??? Αυτόν το φτωχούλη: http://www.barryrichman.com/collection_1.html :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Beano ξέρεις ποιον μου θύμισες με τον εξοπλισμό σου??? Αυτόν το φτωχούλη: http://www.barryrichman.com/collection_1.html :lol: :lol: Ηθικό δίδαγμα: όταν δίνεις όλα τα λεφτά σου σε κιθάρες και πουκάμισα, είσαι καταδικασμένος να φοράς συνέχεια το ίδιο πανταλόνι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Ηθικό δίδαγμα: όταν δίνεις όλα τα λεφτά σου σε κιθάρες και πουκάμισα' date=' είσαι καταδικασμένος να φοράς συνέχεια το ίδιο πανταλόνι.[/quote'] :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Νομίζω ότι είναι καλύτερο να αγοράζεις vintage όργανα από το να αποταμιεύεις λεφτά στην τράπεζα.. άλλωστε η συγκίνηση στο άκουσμα μιας 60's strat καρφί σε ένα 60's VOX είναι απλώς ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ... :lol: beano μαζι σου αγορι μου!το εχεις πιασει το νοημα! :wink: σε αυτην την αποψη καταληγω και εγω τελικα!vintage και παλι vintage 8) (ok υπερβαλλω λιγο αλλα το πιασατε το νοημα... :) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
beano Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Takis μπορεί να είναι και έτσι, αν το νόημα είναι το αιώνιο κυνήγι του "καλού" ήχου ή τέλος πάντων του ήχου που έχει ο καθένας μας μέσα στο κεφάλι του. Η διαχωριστική γραμμή μπαίνει όταν το κυνήγι ξεφύγει και γίνει μοναμανία, μια κατάσταση δηλαδή ψυχοπαθητική. Σε αυτή την περίπτωση ο άρρωστος σταματά να παίζει μουσική και απλά γίνεται συλλέκτης. Συμπέρασμα: Ας παίζουμε μουσική ακόμη και με σκουπόξυλα. Εάν έχουμε τη δυνατότητα να αγοράζουμε και κάποια καλά όργανα, τότε τόσο το καλύτερο για μας! Keep on rocking!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 νομιζω οτι ειπες τα αυτονοητα αλλα ειναι καλο να ακουγονται που και που φυσικα! :) keep on rocking,jazzing,funking κτλ... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 ALLAGES PEDALS 1) VOX V810 2) ZVEX SHO 3) ERNIE BALL VOLUME 4) ROUTE 66 5) JET FLANGER & FILTER MATRIX 6) LINE6 DL-4 7) CE-2 BOSS 8) PH-2 BOSS 9) CASTOM 60S TREMOLO 10) DSD-3 BOSS (FOR SALE) 11) PS-2 BOSS (FOR SALE) 11) CRY WAH www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση