fleamail Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημήτρη please κάνε ένα resize και ξανα πόσταρε τες... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 PS-->sorry ρε παιδια ηθελε ρυθμιση στην αναλυση.. Ειμαι NOOOOB :roll: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: Ωραίο όργανο, δε λέω, πολύ καλό (απ'όσο έχω ακούσει), αλλά τόσα λεφτά δίνεις για Fender USA λίγο το bookmatching δεν μπορούσαν να το προσέξουν περισσότερο? :roll: Λες και είναι neck through ένα πράγμα...Και το έχω δει και σε American Deluxe μοντέλο, όχι τίποτε άλλο.... ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Ωραίο όργανο' date=' δε λέω, πολύ καλό (απ'όσο έχω ακούσει), αλλά τόσα λεφτά δίνεις για Fender USA λίγο το bookmatching δεν μπορούσαν να το προσέξουν περισσότερο? :roll: Λες και είναι neck through ένα πράγμα...Και το έχω δει και σε American Deluxe μοντέλο, όχι τίποτε άλλο....[/quote'] Eιναι Japan!.. :lol: το bookmatching τι ακριβως ειναι?... το neck through τι ακριβως ειναι?... :lol: :lol: Με τις ορολογιες δεν τα παω και πολυ καλα απ οτι βλεπεις .. :roll: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Ωραίο όργανο' date=' δε λέω, πολύ καλό (απ'όσο έχω ακούσει), αλλά τόσα λεφτά δίνεις για Fender USA λίγο το bookmatching δεν μπορούσαν να το προσέξουν περισσότερο? :roll: Λες και είναι neck through ένα πράγμα...Και το έχω δει και σε American Deluxe μοντέλο, όχι τίποτε άλλο....[/quote'] Eιναι Japan!.. :lol: το bookmatching τι ακριβως ειναι?... το neck through τι ακριβως ειναι?... :lol: :lol: Με τις ορολογιες δεν τα παω και πολυ καλα απ οτι βλεπεις .. :roll: :lol: Το ότι είναι japan με στεναχωρεί ακόμα περισσότερο! :) Το bookmatching είναι το ταίριασμα των ξύλων σε ένα σώμα. Με ένα καλό bookmatching δύσκολα ξεχωρίζει κανείς πόσα κομμάτια είναι το σώμα. Επίσης το neck through πολύ περιεκτικά, είναι όταν ένα όργανο δεν έχει βιδωτό μπράτσο αλλά ούτε κολλητό. Το μπράτσο δηλαδή είναι εννιαίο, καταλήγει μέρος του σώματος και απλά κολλάνε δύο κομμάτια ξύλου (wings) για να ολοκληρωθεί το σχήμα του οργάνου και βέβαια προκειμένου να πετύχουν τις σωστές ισσοροπίες σε θέμα συχνοτήτων αλλά και αισθητικής. Δες ένα παράδειγμα neck through http://www.gibson.com/products/tobias/basic.html ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Παστέλιε, το μπασάκι σου θέλει επειγόντως ένα μαύρο pickguard για να γίνει κουκλί! 8) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Παστέλιε' date=' το μπασάκι σου θέλει επειγόντως ένα μαύρο pickguard για να γίνει κουκλί! 8)[/quote'] www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Το bookmatching είναι το ταίριασμα των ξύλων σε ένα σώμα. Με ένα καλό bookmatching δύσκολα ξεχωρίζει κανείς πόσα κομμάτια είναι το σώμα. Επίσης το neck through πολύ περιεκτικά' date=' είναι όταν ένα όργανο δεν έχει βιδωτό μπράτσο αλλά ούτε κολλητό. Το μπράτσο δηλαδή είναι εννιαίο, καταλήγει μέρος του σώματος και απλά κολλάνε δύο κομμάτια ξύλου (wings) για να ολοκληρωθεί το σχήμα του οργάνου και βέβαια προκειμένου να πετύχουν τις σωστές ισσοροπίες σε θέμα συχνοτήτων αλλά και αισθητικής. Δες ένα παράδειγμα neck through http://www.gibson.com/products/tobias/basic.html[/quote'] Μπορεις να διακρινεις δηλ ποσα κομματια ειναι το σωμα?... :roll: Και ειδικα απο αυτες τις φωτο? :wink: Ματι γερακιου εχεις ρε παιδι μου :P feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Παστέλιε' date=' το μπασάκι σου θέλει επειγόντως ένα μαύρο pickguard για να γίνει κουκλί! 8)[/quote'] Θα βαψω μαλλον αυτο..Με την ευγενικη χορηγεια του Abraxas που μου ειχε δωσει καποιες πολυιμες βοηθειες! :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση