sonicwaste Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Τέλειο το rick! Το alter ego μου! ;D ;D ;D και το δικο μου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonicwaste Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Ο μόνος λόγος που δεν σε μισώ είναι ότι το rick είναι αριστερόχειρο (τα MM δεν τα πάω)! ;D Ωραία μπάσσα φίλε. κανονικα εγω θα επρεπε να σε μισω μιας και σαν δεξιοχειρας εχεις ολες τις επιλογες να βρεις οτι θες ;D thanx :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 ΚΙΘΑΡΕΣ FENDER STRATOCASTER MEXICO (SEYMOUR DUNCAN INVADER-BRIDGE) B.C.RICK WARLOCK NJ DELUXE (EMG 81-85) CYCLONE (ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ;D ) DIMARZIO FAST TRACK 2 ΕΝΥΣΧΙΤΕΣ PEAVEY BANDIT 100 W TRANSTUBE MADE IN USA MARSHALL 30 W VALVESTATE LINE 6 SPIDER 3 15 W http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 CYCLONE (ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ;D ) Μπορεις να βαλεις καμια φωτογραφια γιατι Cyclone ηταν η πρώτη μου κιθάρα (τιμημένο 1989)...ετσι να θυμηθώ τα αρχαϊκά χρόνια... ;) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 IBANEZ ARTIST 86' ADA MP1 ROCKTRON HUSH ALESIS QUADRAVERB CRATE POWERBLOCK MARSHALL 1936 2X12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidhoh Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 λεπον . εχουμε και λεμε..... Guitars: gibson les paul custom 57 ibanez jpm esp mIII prosound (acoustic) Amps: brutus live head harley benton cab marshall ????? effects: boss -eq7,compressor,metal zone r3fx- dual resistifier t rex- mab signature pod II ibanez- tube screamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pashalis Drama Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 ESP LTD H-100FM σε M-Audio 1010LT και απο εκεί στο Guitar Rig 2 και απο σιάφορα plug-ins... Στα άμμεσα σχέδια είναι η Boss GT-10.. (Α, παρέλειψα να αναφέρω το Shadow SH 075 midi controller για κιθάρα το οποίο έχω στην διάθεσή μου... :p) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 φιλε freedom αυτη ειναι η cyclone που λεγαμε...οποιον ενδιαφερει την πουλαω κιολας (70 €) εχει 2 single coil και ενα humbucker. ενταξει αυτο ειναι λιγο offtopic oκ δεν το ξανα κανω... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Είχα μία τέτοια Epiphone! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 φιλε freedom αυτη ειναι η cyclone που λεγαμε... 1000 ευχαριστώ αδερφέ, είχα να δώ αυτό το decal πάνω απο 15 χρονια!!! Η δική μου ειχε και καλα στύλ Vai σώμα (με την χαρακτηριστική τρύπα στο πανω μερος), τρεμολο με λοκ (δεν μπορω να το φέρω καν στο μυαλο μου σαν εικόνα), ηταν HSS (ολοι οι μαγνήτες ειχαν καλύμματα, δεν θυμαμαι να φαινεται κανενας πόλος) κοκ...την φωτογραφια την κρατάω παντως, να εισαι καλά αδερφε΄... ;) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση