ntzanos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2009 Κιθάρες: - Gibson Explorer E2 (1979) - Gibson Explorer E90 (1987) - Epiphone Les Paul Standard (1994) - Taylor 414ce Ενισχυτής: - Engl Powerball (παίζουν ακόμα ένας Fender, Marshal combo αλλά δεν τους χρησιμοποιώ) Effect: - Jim Dunlop Wah (true bypass / fasel) - Vox Bulldog - Line 6 POD - Boss GT-3 - Hughes & Kettner Creamachine - Danalectro Coolcat Overdrive (tubescreamer mod) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Indigestus Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Μπάσα: -Warwick Standard Corvette 4-String Bubinga -Yamaha RBX 260 (η πρωτη μου αγάπη και παντοτινή... hehe) Ενισχυτές: -Ibanez soundwave 25W (set εκμάθησης με το Yamaha :P) -Κεφαλή Hartke 3500A με καμπίνα Warwick 211 Pro Effects: - Boss ME 50 B - Electro Harmonix Bass Big Muff arpe Diem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Χτες "μάζεψα" τον Super Six Reverb (δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείται) και έβαλα πάνω στον Μ100 τον δίδυμό του M60. Δίπλα στον Brunnetti MC2 και τον Mesa Boogie DC3 τον KMD GV100 Παρεπιπτόντως o KMD παίζει υπέροχα!!!!! Μου τον επέστρεψε !!!! φίλος που παίζαμε παλιά μαζί..... Τώρα αν βρω και τον Augusta (ιταλικός κλώνος 70s Twin Reverb με 2 Χ 15") και την Daion που μου έκλεψαν είμαι κομπλέ ξανά. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Serviani Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Ας γράψω και γω μιας και ο εξοπλισμός έχει περιοριστεί σε: EBMM JP6 Fully Loaded,Suhr μαγνήτες Parker Fly Mojo "Summer" Carvin DC127C,Tom Anderson μαγνήτες Engl Screamer 50 Marshall AS50D TC Electronic G Major 2 Dunlop Crybaby 535Q Morley Little Alligator Shure SM57 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsilias Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 κιθάρες: Gibson les paul platinum Kramer pacer custom I Kramer pacer custom II MusicYo/Kramer striker 7 Kramer Baretta ESP MII (οι kramer εκτος απο τη striker κ η ESP ειναι όλες δεκαετίας 80) EBMM Axis Ibanez 2228 yamaha pacifica 604 (υπάρχουν κ άλλες 2 αλλά είναι υβρίδια από σώματα strat κ μπράτσα kramer) ovation collector's 2006 (electro acoustic) ενισχυτές: ENGL richie Blackmore Hughes & Kettner Triamp Hughes & Kettner Edition Blue 60-R Fender Twin Reverb προενισχύσεις: ADA mp-1 yamaha DG-1000 Hughes & Kettner Attax tube οι οποίες παίζουν σε τελικό ADA micro tube 200 καμπίνες: orange 1x12 framus 2x12 2x carvin legacy 4x12 (slant και straight) εφέ: dunlop cry baby Boss gx-700 Roland FC-200 (midi pedalboard) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vthomas Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 κιθάρες: Kramer pacer custom I Kramer pacer custom II MusicYo/Kramer striker 7 Kramer Baretta ESP MII (οι kramer εκτος απο τη striker κ η ESP ειναι όλες δεκαετίας 80) Βλέπω πως γινόμαστε "επικίνδυνα" πολλοί οι λάτρεις του ήχου της δεκαετίας του '80...Έτσι μπράβο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ultrazonej Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Γεια και απο μένα κιθαρες gibson les paul supreme 2007 herritage cherry gibson les paul standard 2003 herritage chery gibson sg standrad ebony fender statocaster plus deluxe 1989 carvin dc 747 7string me jb stin thesi bridge lakewood electro-acoustic m-??? den thymamai to modello yamaha 12 string electro-acoustic amps 2 mesa-boogie dc-5 combos morley bad horsie 1 mesa boogie v-twin behringer fcb 1010 george 'ls kai spectraflex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Νέος στο forum...Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! ΚΙΘΑΡΕΣ Gibson LesPaul Studio :) Fender Lonestar USA Strat 50th anniversary (Seymor Duncan pearly gates plus Humbucker& 2 Texas Special single coils) :D Samick απομίμηση strat :-[ MΠΑΣΟ Squier by Fender P-bass :P Πετάλια Boss GT-8 ;D Dunlop Cry-Bby 8) Korg - Pandora ::) Eνισχυτής Park by Marshall, 10watt :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2009 Number 1 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 καλά...έχω φάει τρελό κόμπλεξ με αυτά που έχετε όλοι εδω... αλλά δεν πειράζει...ας παραθέσω και τα δικά μου... ??? Kramer Baretta FR404SD Marshall 8100 amp head 100W Framus 2x12 guitar cabinet (την περιμένω από μέρα σε μέρα...) Line6 Spider II 30W BOSS GT-6 Digitech Bad Monkey Vox V845 Wah αλλά δε με νοιάζει! δε ζηλεύω! έχω καλύτερη έμπνευση από όλους σας! :P Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση