zik Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 :o :o Δεν εξηγείται αλλιώς - πρέπει να παίζεις στη μέση της ερήμου με βενζινογεννήτριες!! ;D bloody να φανταστεις οτι περναω και line out σε dynakord 1000αρα πολλα τα βατ :'( http://www.youtube.com/watch?v=o3tijcG bluesουξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 :o :o Δεν εξηγείται αλλιώς - πρέπει να παίζεις στη μέση της ερήμου με βενζινογεννήτριες!! ;D Λες να ακούει καθόλου τις γεννήτριες όταν παίζει; :P :P :P LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zik Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 παντως και γεννητρια εχω (πετρελαιο ομως 8)) 380 kva με v10 Man 502 μοτερ σε ρεμουλκα αν τη χρειαστειτε ποτε.Τελικα μαλλον επρεπε να το γραψω απ την αρχη στο set up ;) http://www.youtube.com/watch?v=o3tijcG bluesουξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Γιατί τόσα πολλά βατ? Α, και τη βενζινογεννήτρια (οκ, ντιζελογεννήτρια) μη τη γελάς καθόλου, μπορείτε να κάνετε πάρτυ με τη μπάντα στη μέση του πουθενά σε απίστευτα τοπία όπως οι Kyuss με τα γνωστά generator parties. Όχι μόνο δεν θα σας την πει κανείς για ηχορύπανση αλλά θα περάσετε κι ωραία μέσα στη φύση... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Άσε καλύτερα να μην γράψω... διότι ο bloody_sunday.... θα μου πεί ότι έχω πυρηνικό εργοστάσιο..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξερω αν εχεις αλλα αν πουλησεις τον εξοπλισμο σου σιγουρα φτιαχνεις ενα... ;D Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astrios Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 --> Gibson Les Paul Studio (με jumbo ταστα) --> RMC-5 Wah wah --> VHT SigX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paranoid_gr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Άσε καλύτερα να μην γράψω... διότι ο bloody_sunday.... θα μου πεί ότι έχω πυρηνικό εργοστάσιο..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) Γραψε ρε συ.... Απλα μετα να μας εχεις ετοιμα lexotanin και χαπακια για την πιεση για να μπορεσουμε να ηρεμησουμε!! ;D ;D ;D Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Άσε καλύτερα να μην γράψω... διότι ο bloody_sunday.... θα μου πεί ότι έχω πυρηνικό εργοστάσιο..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) Eμένα με ενδιαφέρει πολύ να δω τι έχεις! Έναν Super Reverb, αν θυμάμαι καλά? Toυ πότε? Τι άλλο? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 --> Gibson Les Paul Studio (με jumbo ταστα) --> RMC-5 Wah wah --> VHT SigX Εντυπώσεις από τον Sig X? Είχες δοκιμάσει κανένα άλλο μοντέλο αυτής της μάρκας πριν τον αγοράσεις για να συγκρίνεις, πχ Ultra Lead? www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση