Superfunk Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 www.ebay.com & george l τζαμπα απο φιλο μου "εισαγωγεα" για δοκιμη...& www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Update 16/06/2007 Ζήλεψα... ΜΠΑΣΑ Music Man Sting Ray Fender 1971 Mustang Bass Rickenbacker 4003 G&L SB-2 ΚΙΘΑΡΕΣ Rockinger Custom Telecaster Rockinger Stratocaster Fender 1996 Jag Stang ΕΝΙΧΥΤΕΣ Gallien Krueger 400RBIV ΚΑΜΠΙΝΕΣ Mesa Boogie Powerhouse 2X10 Mesa Boogie Powerhouse 1X15 ΚΙΘΑΡΑΣ Rivera Quiana 2X12 55W Bass Board: Jam Dynassor Compressor Jam Rooster Booster T-Rex Bass Juice Overdrive/Distortion Dod FX75-B Bass Flanger Electro Harmonix Bass Balls Electro Harmonix Q-tron Mooger Fooger Bass Murf Mooger Fooger MF-101 Low Pass Filter Boos TU-2 Guitar Board: Ibanez WH-10 Wah Visoual Sound Route 66 Compressor/Overdrive Boss DF-2 Distortion/Feedbacker Boss PH-1 Phaser Digitech Digidelay Electro Harmonix English Muff'n Electro Harmonix Little Big Muff Electro Harmonix Nano Doctor Q Electro Harmonix Micro Q-tron Electro Harmonix Stereo Clone Theory Vibrato/Chorus ΧΟΡΔΕΣ Webstrings και Pyramid http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geofet9 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Fender vintage Jazzmaster 1963 Fender Telecaster 1983 Guild D-25 (για πούλημα) Fender Twin Reverb Silverface Master Volume 1974 Danelectro Nifty Fifty Vox Wah Wah V847 MXR Dyna Com Ibanez Tubesreamer TS-9 Proco Rat MXR Blue Box Electro Harmonix Small Stone Electro Harmonix Deluxe Memory Man Death By Audio Total Sonic Annihilation Jim Dunlop DC Brick καλώδια George L Εbow Επίσης χρησιμοποιώ που και που και ένα Βig Muff και ένα Fulltone Fulldrive(για πούλημα) Αυτάααα...:)) Θέλω: Hot Cake!!! Moogerfooger Ring Modulator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mayonaise Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Νεος στο forum. Ο εξοπλισμος μου ειναι: ΚΙΘΑΡΕΣ --Fender USA Highway1 Telecaster (maple) --Epiphone G-400 w/Seymour Duncan μαγνητες, Gibson ηλεκτρικα, Gotoh tuners (με action γυρω στα 2 εκατοστα, μονο για slide) ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ --Fender Blues Jr. ΠΕΤΑΛΙΑ --Vox Big Ben Overdrive --Tech21 SansAmp TRI A.C. --Danelectro Reel Echo --Dunlop Classic Crybaby --Danelectro Cool Cat ΑΛΛΑ --Dunlop γυαλινο slide --Dunlop καπο --Spectraflex καλωδια --Fender medium & thin πενες --DR .10's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 PEUGEOT 206 1.1 M.2001 LADA SAMARA 1.1 M.1990 (για την δουλεια) εξοχικο στην σαμο δυοροφο και επισης δυοροφο στον πειραια. 5 ζευγαρια καλτσες(η μια τρυπια) 1 γυαλι ηλιου απομιμηση rayban(απο αραπη) 1 κιθαρα μπρελοκ που ειναι και αναπτηρας(vintage) 1 λαμπατο πορτατιφ. 1 κινητο panasonic (για πουλημα γιατι ολο κλεινει και μου εχει σπασει τα νευρα). 1 κομπρεσερ bosch που πηρα απτο πρακτικερ. 1 ποτηρι πλαστικο απο φραπε με το λογοτυπο "everest" που εχω ξεχασει στο γραφειο εδω και μερικες μερες και βαριεμαι να πεταξω. :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Πάντως ο Superfunk έχει τα πιο πολλά ίσως με τα λιγότερα λεφτά :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tuff_P Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 PEUGEOT 206 1.1 M.2001LADA SAMARA 1.1 M.1990 (για την δουλεια) εξοχικο στην σαμο δυοροφο και επισης δυοροφο στον πειραια. 5 ζευγαρια καλτσες(η μια τρυπια) 1 γυαλι ηλιου απομιμηση rayban(απο αραπη) 1 κιθαρα μπρελοκ που ειναι και αναπτηρας(vintage) 1 λαμπατο πορτατιφ. 1 κινητο panasonic (για πουλημα γιατι ολο κλεινει και μου εχει σπασει τα νευρα). 1 κομπρεσερ bosch που πηρα απτο πρακτικερ. 1 ποτηρι πλαστικο απο φραπε με το λογοτυπο "everest" που εχω ξεχασει στο γραφειο εδω και μερικες μερες και βαριεμαι να πεταξω. :D :D :D :D 8) :lol: :P :D :D 8) 8) :) :lol: :lol: xaaxaxaxa uff P. *Μάγος* ~Hip-Hop Salonika~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Να και τα δικά μου μωρά (με τιμές για να μην ξεχνιόμαστε) Guitars Gibson Les Paul Standard (3000) PRS Custom 24 (2200 used) Washburn EA-16 (500) Fender Jap Strat (πάνε πολλά χρόνια' date=' πρέπει να ταν καμιά 200.000δρχ) RIG VHT 2-50-2 power amp (1000 used) Furman 2306 voltage regulator (800) Soldano X-99 preamp (3000 used) TC Electronics G-Force (1600) FCB 1010 floor controller (150) George L's cables Bad Horsie 1 wah pedal (150) Rivera 2x12 cab (350 used) Υπάρχουν και αυτά ίσως και για πούλημα: Laney chrome-o-zone Roland GP-100 preamp-effects prossecor[/quote'] Aπο ολα τα ποστ αυτο ειδικα το amplifier/effects setup με γαργαλαει πολυ να το ακουγα.............. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 PEUGEOT 206 1.1 M.2001LADA SAMARA 1.1 M.1990 (για την δουλεια) εξοχικο στην σαμο δυοροφο και επισης δυοροφο στον πειραια. 5 ζευγαρια καλτσες(η μια τρυπια) 1 γυαλι ηλιου απομιμηση rayban(απο αραπη) 1 κιθαρα μπρελοκ που ειναι και αναπτηρας(vintage) 1 λαμπατο πορτατιφ. 1 κινητο panasonic (για πουλημα γιατι ολο κλεινει και μου εχει σπασει τα νευρα). 1 κομπρεσερ bosch που πηρα απτο πρακτικερ. 1 ποτηρι πλαστικο απο φραπε με το λογοτυπο "everest" που εχω ξεχασει στο γραφειο εδω και μερικες μερες και βαριεμαι να πεταξω. :D :D :D LOOOOOL................ Το εξοχικο στην σαμο δυοροφο και το δυοροφο στον πειραια φανταζομαι 200€ ετσι????? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
washburn Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 νεος στο forum....ας γραψω και εγω με τι παιζω!!!! guitar-WASHBURN WG-580 με αλλαγμενους τουσ δυο διπλουσ μαγνητεσ σε seymour duncan jeff beck στα πρμα και τον jazz στα μπασα! απο εφφε εχω το zoom gfx-8 και ενισχυτη enan create 12 watt ornos tou daous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση