Superfunk Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να αναρωτηθούμε ποιους κιθαρίστες προτιμούν οι ΜΗ μουσικοί. Οι απλοί ακροατές-φίλοι της μουσικής. ;) Παντως οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ νομιζω οτι πολυ ευκολα θα σου πουν ποιον απο τους παρακατω προτιμουν ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Πες ποιον λες; :P και αν δεν το βρεις θα συμπληρώσω με φωτογραφίες με αλήτες μεταλλάδες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Τον μεσαιο βεβαια,σαν καλοταϊσμενος συνδικαλιστης με καδενες και μαλι ειναι! ;D ;D (& οι γυναικες θελουν παντα ανδρα με σιγουρο επαγγελμα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Σωστό φυσικά. Να έχει μια επαγγελματική αποκατάσταση και κύρος είναι το 80% :P ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ: Εάν αυτή η κουβέντα συνεχιστεί με αντίστοιχη σοβαρότητα, απειλώ ότι όντως θα αραδιάσω φωτογραφίες από διάφορους μαλλιάδες μεταλάδες ΙΣΩΣ και μπασίστες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δεύτερη εικασία: σε κάθε μουσικό με άλλο όργανο, αρέσει ο κιθαρίστας που θα ήθελε -δυνητικά- να παίζει μαζί του. Για σκεφτείτε το... ;) Εγώ πάντως επειδή τρέχει και ένα παράλληλο θέμα (το ιδανικό Line up με εσάς μέσα ή κάπως έτσι) απάντησα σε αυτό το ερώτημα... Οι αγαπημένοι μου κιθαρίστες είναι οι Frusciante, Page, Slash αλλά θα προτιμούσα να παίξω με άλλους κιθαρίστες σε μια μπάντα καθότι δεν μου ταιριάζει το είδος τον από πάνω όσο και να μου αρέσει... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 H ψήφος μου ως μή-κιθαρίστας πάει στον κάτωθι κυριο.... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Τον μεσαιο βεβαια,σαν καλοταϊσμενος συνδικαλιστης με καδενες και μαλι ειναι! ;D ;D (& οι γυναικες θελουν παντα ανδρα με σιγουρο επαγγελμα) Όχι και συνδικαλιστής, απλός... λιμενεργάτης είναι βρε το χρυσό μου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Aααα....για αυτο και φοραει πανακριβα κοσμηματα.... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 H ψήφος μου ως μή-κιθαρίστας πάει στον κάτωθι κυριο.... Θεός ο Στάνλευ! Και πολύ ωραία απάντηση!! ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Τον μεσαιο βεβαια,σαν καλοταϊσμενος συνδικαλιστης με καδενες και μαλι ειναι! ;D ;D (& οι γυναικες θελουν παντα ανδρα με σιγουρο επαγγελμα) :o :o :o Τα ρέστα μου... απίστευτη ατάκα! ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση