fuZZed Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 ο τιτλος τα λεει μονος του!! Θα βγουν πιστευω χρησιμα συμπερασματα για το ποιο στυλ ισως ειναι πιο ελκυστικο στους συμπαιχτες αλλοθρησκους οργανοπαιχτες!! :P :P Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Μάλλον κορυφή για μένα είναι o Gilmour. Ψάχνω αρκετά τον Jeff Beck, λατρεύω τον John Scofield και μου αρέσει πάρα πολύ ο Stevie Ray Vaughn και ενίοτε ο Brian May. Σε πιο μεταλοκατάσταση μ' αρέσουν οι Jeff Waters, Kai Hansen (αδυναμία τον έχω τι να κάνω) και ο Angus Young. Για πιο ψαγμένα πράγματα αφήστε με να το σκεφτώ ως το βράδυ ! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο για τον Gilmour. Απλά κορυφαίος. Αλλά στη δική μου μπάντα θα προτιμούσα τον Master Iommi. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 PAGE HAMILTON Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Παροτι ειμαι κιθαριστας, η μουσικη μου διαδρομη ξεκινησε με πιανο, και κατα συνεπεια μπορω να συμμετασχω στο thread ;D ;D ;D ;D ;D Aγαπημενοι μου κιθαριστες λοιπον απο μη κιθαριστικη σκοπια ειναι αυτοι οι οποιοι χρησιμοποιουν την εξαχορδη με τροπο που δεν αντιστοιχει σε κιθαρα: the edge, αλλα και Greenwood, Tom Morello. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Παροτι ειμαι κιθαριστας, η μουσικη μου διαδρομη ξεκινησε με πιανο, και κατα συνεπεια μπορω να συμμετασχω στο thread το ιδιο και εγω (μαλιστα ο λογος που εμαθα κιθαρα ηταν γιατι δεν μπορουσα να βρω ουτε εναν "κανονικο" κιθαριστα να παιζει αυτα που θελω... ;D ;D) μαλλον τον Graham Coxon & τον Edge θα διαλεγα..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Πολλοί είναι, αλλά με βραχεία κεφαλή ξεχωρίζει ο τεράστιος Knopfler. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Μη κιθαριστών αλλά μουσικών ή μη κιθαριστών και ό,τι ναναι; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Πολλοί είναι, αλλά με βραχεία κεφαλή ξεχωρίζει ο τεράστιος Knopfler. Sorry αλλα αυτος ο (εξαιρετικος στο γουστο και παιξιμο) κιθαριστας ειναι ο κατεξοχην αγαπημενος κιθαριστας των ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ. ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 χαιρομαι πολυ που υπαρχει συμμετοχη... Εχει πολυ ενδιαφερον το πως ακουγεται η κιθαρα στα αυτια μουσικων μεν αλλα αλλοτριων δέ!!! Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση