kokoblue Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα παιδια...ηθελα να ρωτησω το εξης: Υπαρχει καμια διαφορα αναμεσα στα βυσματα για μικροφωνο XLR to XLR και XLR to Jack;;; υπαρχει καλυτερη ποιοτητα με το XLR to XLR;;;βοηθηστε με λιγο ::) ??? ??? ??? Ευχαριστω Πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 το xlr xlr πάει από το μικρόφωνο σε ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΣΗ μικροφώνου το xlr to jack πάει σε Line ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokoblue Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 εγω ομως που δοκιμασα και εβαλα xlr xlr σε μικτη απλο... δεν εισα καμια διαφορα...τι γινετε;; μηπως ειναι φουμαρα τελικα ολα αυτα;; για καλυτερη ποιοτητα ηχου με το ταδε καλωδιο η εκεινο το καλωδιο;; Ευχαριστω Πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiobox Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Το μικρόφωνο με βύσμα καρφί και αυτό πάει σε προενίσχυση και όχι σε line, με τις μόνες διαφορές, ότι θα πρέπει να υπάρχει μικροφωνική είσοδος καρφί (όπως απλοί μίκτες ή παλιοί, ή μίκτες dj) και ότι δεν είναι ballance. Αυτά σε απλές εφαρμογές, ελάχιστη σημασία έχουν στο αποτέλεσμα, αν βεβαίως το μικρόφωνο και ο μίκτης... δουλεύουν. 'Ολα είναι ατμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Το σύνηθες είναι XRL σε XLR. Αν μιλάμε για XLR σε μονοφωνικό "καρφί" τότε έχουμε unbalanced συνδεση. Για τις διαφορές μπορείς να δεις εδώ. http://www.noiz.gr/index.php?topic=7303.0 Αν μιλάμε για XLR σε stereo "καρφί" (1/4" TRS) τότε γίνεται η σύνδεση να είναι balanced. Μεταξύ balanced συνδέσεων πράγματι αρχίζουν να έχουν σημασία τα καλώδια. Αν μιλάμε για unbalanced σύνδεση μάλλον τα προβλήματα εστιάζονται αλλού (θόρυβος) και όχι στην ποιότητα του καλωδίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 θα διαφωνήσω φίλτατε harilatron γιατί στον χώρο του hifi υπάρχουν καλώδια rca rca 3000€/m οπότε πάντα μετράει η ποιότητα του καλωδίου και όταν αρχίζουμε και μιλάμε για αποστάσεις και για μεγάλα stage ενδιαφερόμαστε για τον θόρυβο του unbalanced όχι ότι το balanced δεν υπερέχει απλά για απλά πράγματα όπως αυτό που λέει το παιδί από πάνω δεν μας καίει και τόσο πολύ το θέμα είναι γιατί κάποιος να χρησιμοποιήσει καρφί και όχι xlr (ο μόνος λόγος είναι αυτός που είπε ο audiobox και για να μιλάει για xlr μάλλον σε κάρτα ήχου ή σε κονσόλα το βαλε το mic του)) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2012 έχω ένα αυτοενισχυόμενο ηχείο με μία υποδοχή για mic και θέλω να έχω κατευθείαν πάνω σε αυτό 2 μικρόφωνα (δεν έχω μικτη). θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ένα βύσμα από 2Jack θυληκό σε 1 Jack αρσενικό σαν και αυτό , ώστε να έχω έτσι 2 μικρόφωνα ταυτόχρονα σε μια υποδοχή, ή θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση