jmone Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας παιδάκια Ψάχνω να βρω κανένα Plugin (VST) delay για χρήση σε ηλεκτρική κιθάρα αυτό που θέλω να κάνω είναι να γράφω το solo dry και μετά να παίζε με το εφέ Μέχρι τώρα τα καλύτερα αποτελέσματα τα παίρνω με πετάλια κιθάρας δηλαδή τον βάζω τον άλλο να παίξει μέχρι να βρω το delay που θέλω και γενικότερα μας τρώει το tracking έχω δοκιμάσει κατά καιρούς psp και waves tap αλλά δεν μου έκαναν κάτι ιδιαίτερο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Τα περισσοτερα στοκ delay των daw ειναι εξαιρετικα,ισως δεν τα χρησιμοποιεις σωστα.. ... διορθωση waves tap σιγουρα δεν τα χρησιμοποιεις σωστα..... :) προσωπικα παντως χρησιμοποιω το OHM BOYZ που το θεωρω κορυφη. http://www.ohmforce.com/ViewProduct.do?p=OhmBoyz www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 πιθανών να μη το χρησιμοποίησα σωστά μιας και δεν ήταν δικό μου και του έριξα μια ματιά στα γρήγορα αυτό που θέλω επί της ουσίας είναι ένα virtual stomp box delay (ωραία δεν το έθεσα? ) απλά πράγματα 4 κουμπάκια και βγήκε ήχος (μιας και είναι μόνο για κιθάρα) γενικότερα το delay είναι εφέ που στα είδη μουσικής που ασχολούμε δεν το χρησιμοποιώ και πολύ (ελάχιστο στο aux αρκεί) και του DAW κάνει δουλειά κάτι τέτοιο ψάχνω ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 προσωπικα παντως χρησιμοποιω το OHM BOYZ που το θεωρω κορυφη. ......Μακράν το καλύτερο. Μουσικότατο και πολύ εύχρηστο !! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση