kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Αυτο το thread δεν θα μπορουσε να αποτελεσει αφορμη δημιουργιας ενος diy section? Ε, φανταστικε αρχηγε και οικοδεσποτη μας? 8) :) +669 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Και εγώ με την σειρά μου απορώ πως δεν αναφέρθηκε ο ΘΕΟΣ του low budget DIY κιθαριάρη. www.guitarfetish.com Θές να ρίξουμε και τους κινέζους τώρα και να περάσουμε τις 50 σελίδες? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Αν έχεις ψωνίσει από εκεί και έχεις μείνει ευχαριστημένος, γιατί όχι; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Αν έχεις ψωνίσει από εκεί και έχεις μείνει ευχαριστημένος, γιατί όχι; Nαι, έχω, αλλά το έκανα μόνο μέσω ebay. ΚΑι πάντα ευχαριστημένος. Το θέμα του DIY το έχουμε επαναλάβει στον Master αλλά (εν μέρει δικαιολογημένα) έχει τις επιφυλάξεις του. Ιδωμεν. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Αυτο το thread δεν θα μπορουσε να αποτελεσει αφορμη δημιουργιας ενος diy section? Ε, φανταστικε αρχηγε και οικοδεσποτη μας? 8) :) Σωστός ο κος Μπίχλας, και κάντε το γρήγορα γιατί από βδομάδα έχω έτοιμα χελπ να ουρλιάξω επί του diy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Σωστός ο κος Μπίχλας, και κάντε το γρήγορα γιατί από βδομάδα έχω έτοιμα χελπ να ουρλιάξω επί του diy! Ετοιμάζεις κάτι? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση