Superfunk Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Καλα απο παρτιτουρα τα παιζω και εγω... ;D ;D το ζητημα ειναι να τα σκεφτεσαι την ωρα που τα παιζεις..... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δε νομίζω να έχεις την απαίτηση από κάποιον.... γήινο ;D να αυτοσχεδιάζει φούγκες. Τουλάχιστον όχι ΤΕΤΟΙΕΣ φούγκες. Είναι σα να συγκρίνεις έναν ουρανοξύστη με ένα παραδοσιακό ξύλινο σπιτάκι. Το ξύλινο σπίτι μπορεί να φτιαχτεί χωρίς αρχιτεκτονικό σχέδιο και να είναι πολύ όμορφο. Αν όμως πας να χτίσεις ουρανοξύστη χωρίς επιστημονικά τεκμηριωμένο σχέδιο καταστράφηκες ;D Άλλωστε για shredding μιλάμε. Και όχι για σύνθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 ναι ρε αρχηγε μου,πλακα κανω! εξαλλου αλλο πραγμα η κλασσικη μουσικη & αλλο η λαϊκη.... :) αν και δεν μου φαινονται δυσκολοτερα τα κλασσικα κομματια ουτε γρηγοροτερα..(βεβαια μιλαμε και για διαφορετικα οργανα...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Μία μικρή παρατήρηση... Η βαλκανική μουσική ηχεί στα αυτιά μας κάπως πιο... ¨εξωτική", οπότε είναι λογικό να μας παρασύρει και να μας ενθουσιάζει, αλλά εξίσου εντυπωσιακή είναι και η δεξιοτεχνία ημεδαπών λαϊκών, με την έννοια των μή-λόγιων- μουσικών. Αν κάποιος ας πούμε προσπαθήσει να ακολουθήσει, απλά, στοιχειωδώς, ρυθμικά, ένα απλό κομμάτι ποντιακής μουσικής (το αναφέρω γιατί το παρατήρησα προσφάτως) μάλλον θα τα βρει σκούρα... Όσο για την στροφή των Ελλήνων σε πιο "βαλκανικά" ακούσματα, προσωπικά μου την έχει δώσει, γιατί κάποιοι "έντεχνοι" ξαφνικά βρήκαν ένα δεκανίκι για να ακουμπήσουν πάνω του την απόλυτα αδιάφορη μουσική τους δημιουργία. Δανειζόμενοι , δημιουργικά πάντοτε. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Εχεις δίκιο Superfunk, είναι διαφορετικά όργανα. Αν και δεν διαπρέπω στην οργανογνωσία του κλαρίνου ;D ;D, υποθέτω ότι οι διαβατικοί φθόγγοι θα είναι πιο εύκολο να παιχτούν από ότι οι αναλύσεις και τα μεγάλα διαστήματα. Υπό αυτήν την έννοια το παρακάτω "κλασσικό" κομμάτι παίζει να είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο από τους ωραίους αυτοσχεδιασμούς που παράθεσες, παρότι στα αυτιά μας οι γρήγορες "διαβατικές" φράσεις των Βαλκανίων ακούγονται πράγματι εξωγήινες :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση