elavd Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Μια και επιστρεφω συχνα και το ακουω, και μου γεννηθηκε η επιθυμια να δοκιμασω κι εγω (και πιθανως και καποιος αλλος) την τυχη μου, μηπως θα ηθελες να ανεβαζες το backing? +1!!! Βέβαια το clip θα μείνει καταχωνιασμένο στα άδυτα του PC-ιού μου. Δεν περνά ΚΑΝ από το μυαλό μου να το ανεβάσω εδώ...;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 παρα πολυ ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 gregg, funky bassman , darshan, ευχαριστώ πολύ!... :) Το κομμάτι δεν το θεωρώ backing...ολοκληρωμένο κομμάτι δεν θα το θεωρούσα επίσης (γιατί δεν είναι) αλλά ούτε και backing. Θα το ανεβάσω όμως γιατί δεν γίνεται με τίποτα να χαλάσω εγω χατήρι σε συναδέλφους gatekeepers!!...(ΒΑΡΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!.. :D ;D ;D) Σε μια-δυό μέρες....θέλω να κάνω κάποιες διορθώσεις... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Α, σας ευχαριστούμε πολύ κύριε... moderator ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Το κομμάτι δεν το θεωρώ backing...ολοκληρωμένο κομμάτι δεν θα το θεωρούσα επίσης (γιατί δεν είναι) αλλά ούτε και backing. Και καλά κάνεις και δεν το θεωρείς backing. Είναι ΥΠΕΡΟΧΗ βάση για solo όμως (τουλάχιστον για τα γούστα μου...) ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Μπράβο. πολύ μελωδικό και χαλαρωτικό θέμα!! Παίζεις όμορφα , φραζάρεις ωραία και το μοναδικό που θα μπορούσα απλά να παρατηρήσω, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα θα ήταν στα σημεία που ξεσπάει, να είχε λίγο παραπάνω νεύρο. Πάντως, ήταν πολύ ωραίο!!!! Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Σ'ευχαριστώ πολύ... ;) Ευχαριστώ επίσης που άθελα σου μου υπενθύμισες οτι χρωστάω κάτι... Το είχα ξεχάσει τελείως!.... Το βραδάκι θα το ανεβάσω...(χωρίς τα solos) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Προτείνω μ' αυτό το backing να γίνει το επόμενο noiz online jam :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Πολύ ωραία δουλειά. Άψογο παίξιμο. Τρομερή ατμόσφαιρα. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 thank you... :) Ορίστε και χωρίς τα solos... longshadow-evening_balladbt.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση