geofet9 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 Εχει ιδέα κανείς με τί έπαιζε ο ΘΕΟΣ William Reid?? Βασικά με ενδιαφέρουν τα πετάλια..δηλ. με τι fuzz έπαιζε..αλλά και κιθάρες και ενισχυτές(JCM 900??).Ψάχνω καιρό στο Internet και δεν έχω βρει τιποτα..οπως και οι τύποι στο guitargeek.com άλλωστε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 ποπο...τι ειπες τωρα...παλιααααα προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 κυριως κιθαρες Gretsch & Boss pedals (δεν υπηρχαν και πολλες αλλες μαρκες τοτε,ο βασικος του ηχος ηταν νομιζω το FZ3 & DS1) oι ενισχυτες ηταν Plexi Marshall & Fender Twin... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaisos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 τα ράσα δεν κάνουν τον παπα! Με ότι και να έπαιζε έσκιζε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geofet9 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Τhanks παιδια για την ανταπόκριση..μ'αρεσει που ο Superfunk λεεί "δεν υπήρχαν και πολλές αλλες μάρκες τότε" και με προβλημάτισε μηπώς είμαι λίγο ρετρο και γραφικός που ακούω ακόμα φανατικά δεινοσαυρικα-κλασσικά indie συγκροτήματα(Sonic Youth,Pavement,Pixies,Dinosaur Jr) και εχω πατήσει τα 30!!χαχαχα...Ζήτω η Jazzmaster!:)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση