Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Έτσι μπράβο...ένας ένας οι γεροντάρες του forum να εμφανίζονται... εγω βεβαια δεν ειχα καν γεννηθει ακομα... ;D αλλα και στη Σοφίτα κατι μου λεει αυτο το ονομα.... ;D επισης κατι τρισαθλιοι ψευτες διαδιδουν οτι με ειχαν δει να...συνωστιζομαι στη σκαλα του Skylab στα πρωτα live των Ταξιαρχιων..... ;D (πραγμα αδυνατον βεβαια μια και δεν ειχα καν γεννηθει τοτενες....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Φίλτατη ομήγυρις, να ρωτήσω δραττόμενος της ευκαιρίας της συνεύρεσης, τα Bonestendon για τα αρθριτικά πιάνουν σε εσάς; Εγω αντιμετωπίζω προβλήματα παρόλο που τα καταπίνω ως καραμελίτσες στο χαρτί. Πάντως να πω ότι ο Ηρακλής (όχι με την Λερναία, ο αυθεντικός) όταν έπαιζε live στον Κιθαιρώνα, όλοι τον θεωρούσαμε κουλό στην άρπα. Αλλά είχε marketing Εμείς που ήμασταν καλύτεροι............. άσε τώρα μην ανοίξω το στόμα μου και φύγουν οι μασέλες. Α ρε Σοφίτα. Πολλά κιλά αδρεναλίνης είχα καταθέσει εκεί. ΚΚΚ Κέντρο, Κουλτούρας & Κατανάλωσης ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Φίλτατη ομήγυρις, να ρωτήσω δραττόμενος την ευκαιρία της συνεύρεσης, τα Bonestendon για τα αρθριτικά πιάνουν σε εσάς; Αυτό είναι μια καλή ιδέα...αντί την άλλη φορά να πάμε Prova Cafe, να οργανώσει το αφεντικό ένα ομαδικό τεστ κοπώσεως να μας κάνουν έκπτωση και μια μπύρα δωρεάν Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 μια μπύρα δωρεάν Τότε μέτραγε μόνο η τιμή της. Τώρα η ετικέτα και η θερμοκρασία της. ΜΑΜΑΑΑΑ, γερνάω...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Και η Μπεθυ μου άρεθε (λιγότερο, αλλά φωνάρα). Όμωθ ο Θανάθηθ Γκαιφυλλιάθ έχει πάει και θε μια Eurovision (Autostop).....Νομιδω δε, ότι ήταν ο Θάκηθ τηθ εποχήθ του. Πιάσε μια FIX. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Πάντως να πω ότι ο Ηρακλής (όχι με την Λερναία, ο αυθεντικός) όταν έπαιζε live στον Κιθαιρώνα, όλοι τον θεωρούσαμε κουλό στην άρπα. ;D ;D Ναι... αλλά πέταγε στο ρόπαλο! Αυτό είναι μια καλή ιδέα...αντί την άλλη φορά να πάμε Prova Cafe, να οργανώσει το αφεντικό ένα ομαδικό τεστ κοπώσεως να μας κάνουν έκπτωση και μια μπύρα δωρεάν ;D ;D ;D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Αυτό είναι μια καλή ιδέα...αντί την άλλη φορά να πάμε Prova Cafe, να οργανώσει το αφεντικό ένα ομαδικό τεστ κοπώσεως να μας κάνουν έκπτωση και μια μπύρα δωρεάν Marathon, πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω πληροφορίες, και με ενημέρωσαν απο το Ιατρικό Αθηνών ότι στα 6 τεστ κοπώσεως δίνουν δώρο μια προληπτική κολονοσκόπηση. Έχεις pm. (Θέλουμε φώτος και κλίπς) ;D :D :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Πάντως να πω ότι ο Ηρακλής (όχι με την Λερναία, ο αυθεντικός) όταν έπαιζε live στον Κιθαιρώνα, όλοι τον θεωρούσαμε κουλό στην άρπα. Ναι ήταν κουλός, αλλά έδερνε και κανένας δεν μπορούσε να τον πεί άσχετο. Να ρε παιδί μου, είναι σαν τον Superfunk που δεν ξέρει να βαράει τη La Και εμένα η μουσική σας δεν μου άρεσε όταν την άκουσα, δεν θα την χαρακτηρίσω όμως ποτέ παρωχημένη, ούτε θα πω το παραμικρό εάν πληροφορηθώ ότι ανήκουμε σε διαφορετικό πολιτικό χώρο. αλλά με τις τόσες φορές που με έχει βοηθήσει, τι να του πώ? ;D ;D Marathon, πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω πληροφορίες, και με ενημέρωσαν απο το Ιατρικό Αθηνών ότι στα 6 τεστ κοπώσεως δίνουν δώρο μια προληπτική κολονοσκόπηση. Έχεις pm. (Θέλουμε φώτος και κλίπς) ;D :D :P Τέλεια, κλείστο, εγώ θα κάνω το πρώτο τεστ και εσύ το 6ο...οπότε πλύσου...για το δώρο ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Marathon, πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω πληροφορίες, και με ενημέρωσαν απο το Ιατρικό Αθηνών ότι στα 6 τεστ κοπώσεως δίνουν δώρο μια προληπτική κολονοσκόπηση. Έχεις pm. (Θέλουμε φώτος και κλίπς) ;D :D :P Κόντεψα να πέσω κάτ΄ από τα γέλια... Οι συνάδερφοι στη δουλειά έχουν έρθει από πάνω μου να δουν τι έπαθα..... Πετυχημένο..... :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Μου είπαν ότι το δώρο δεν ενδείκνυται για κάτω των 40 :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση