Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 οκ.πες οτι εχω για γκαζι μ ο ν ο το βρωμικο καναλι του engl και απο κει και περα παιρνω ενα boss chorus-eq-delay.καλα ειναι για αρχη? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Μια χαρά!Παίζει και να μην χρειαστείς τιποτε άλλο(εξαρτάται και τι θέλεις να παίξεις) :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Ουτε καν eq χρειάζεσαι.Εκτός κ αν θες να αλλάξεις τον ήχο των μαγνητών βάζοντας ένα eq πρίν την προενίσχυση.Για μένα το ιδανικό setup είναι: Κιθάρα->Wha->ENGL Thunder->Effects Loop με Delay/Chorus αντε να βάλεις κ κάνα compressora μετά την κιθάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 spimav μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος αλλα γενικα ειμαι κατα της πεταλιερας...προτιμω εναν πολυ καλο λαμπατο ενισχυτη και καποια καλα πεταλια... :wink: Όπως ο SRV :wink: και μερικες χιλιαδες ακομα κιθαριστες.. :lol: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Εχω παίξει και με Blues Jr και με Peavy Classic 30 τον οποίο και κατέχω ο Fender έχει πολύ "γλυκά καθαρά" αλλά απ'ο γκάζι..... , δηλαδή θα χρειαστείς ένα πολύ καλό Overdrive (rock - hard rock) Τα "καθαρά" του Peavy αρκετά καλά (όχι σαν του Fender) αλλά από γκάζι.....αρκετά ικανοποιητικό γεμάτο... για λάμπα τελειο!!!! (το SD -1 της Boss το χρησιμοποιώ πιο πολύ γιατί στα λεγκάτα χρειάζεται λίγο Boost) Το μειονέκτημα του Peavy (εμένα όμως δεν με πειράζει γιατι είναι τελειος για το στυλ που με εκφράζει Rock - Hard Rock - Blues rock) είναι ότι έχει τα ίδια ποντεσιόμετρα και για τα δύο καναλια... αυτά ελπίζω να σε βοήθησα όσο μπορούσα μιας και στο ίδιο δίλημα είχα πέσει και γώ In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 και βεβαια μη ξεχνας οτι μπορεις ΑΝΕΤΑ να χρησιμοποιησεις την πεταλιερα σου ΜΟΝΟ για chorus,delay & modulation effects στη λουπα του ενισχυτη (ετσι δεν θα χρειαστεις καθολου πεταλακια,μια και τα εφε της πεταλιερας σου ειναι μαλλον καλυτερα απο τα αντιστοιχα modulation pedals) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Τον peavey δεν τον έχω ακούσει αλλά ο Fender εχει πολύ ωραία καθαρά ! Γενικά σ'έναν ενισχυτή κοιτάω μόνο τα καθαρά μιας και χρησιμοποιώ πεταλάκια για overdrive. Τον blues junior πάντως τον έχει έξω (μπορείς να τον ακούσεις δηλαδή) το μαγαζί που είναι δίπλα στον zozef...ε και μετά Τhomann... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 spimav μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος αλλα γενικα ειμαι κατα της πεταλιερας...προτιμω εναν πολυ καλο λαμπατο ενισχυτη και καποια καλα πεταλια... :wink: Όπως ο SRV :wink: και μερικες χιλιαδες ακομα κιθαριστες.. :lol: :wink: Τώρα απάντησες σαν τον Superfunk :lol: με τις απαντήσεις του τύπου 5.000.000.000 κιθαρίστες στον πλανήτη παίζουν με αυτό,κάνουν εκείνο κλπ κλπ κλπ :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 χαχαχαχα :lol: :lol: :lol: οντως..ειδες ποσο μας εππηρεαζει τελικα ο παππους μας;; :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση