marathon Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 απο κει και περα οι ειρωνιες...δεν μου λενε κατι marathon......εαν θες δοκιμαζεις ....εαν οχι.......δεν τρεχει τιποτα Δεν έχω ούτε ενισχυτή, ούτε TL, ούτε σε ειρωνεύομαι, τον Superfunk πειράζω...αφού εσύ ακούς καινούργια πράγματα, εμείς περισσεύουμε Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχω ούτε ενισχυτή, ούτε TL, ούτε σε ειρωνεύομαι, τον Superfunk πειράζω...αφού εσύ ακούς καινούργια πράγματα, εμείς περισσεύουμε συγνωμη παρανοησα...... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 αρα τελικα, γινεται κ με 4 καλωδια!!! :P :P :-X Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 ψυχρα.... γιατι ετσι??? :-\ Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Γινεται αλλα δεν εχει τα πλεονεκτηματα της κλασσικης 4CM. Παντα θα εχεις την προενισχυση του ενισχυτη σου. Το ερωτημα ειναι πως θα ακουγονται τα drive της TL την στιγμη που θα ειναι στην λουπα? Θεωρητικα δεν θα εχουν καθολου punch κ body. Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Άκρως ενδιαφέρον, θα το δοκιμάσω! Χμ....Το θέμα των θόρυβων που μειώθηκε, μάλλον έχει να κάνει με την αλλαγή-αύξηση της συνολικής αντίστασης και στα 2 κυκλώματα (TL & ενισχυτής) + την ειδική αντίσταση των καλωδίων =-κάτι της % απο θορύβους. Σωστός. Θα επανέλθω όταν θα το έχω δοκιμάσει. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Αντε ντε!! να κανουμε ενα δημοψηφισμα... παντως για μενα που ειμαι σε πιο mid od καταστασεις κ μ αρεσουν κ τα σκαστα καθαρα, μαλλον δε κανει... Φαινεται οτι ισως ετσι αποδιδει καλυτερα για πιο high gain καταστασεις Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση