theopas Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 μαλλον... Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosmast Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 πέτα το και πάρε άλλο.. Σ Ω Σ Τ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!! δηλαδη οταν τα σκαει(TV) κανεις στα 4-5πλασια για ενα Voodoo Lab π.χ. ειναι μα!@$κας?(sorry) αν οχι ψωνιο. Τωρα βεβαια και γω one spot εχω αλλα και το γνωθεις σαυτον. Τι να μου καψει το boss ή to digitech? Στα καλα πεταλια εχω το δικο τους. ΟΚ? ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 δε μου έχει κάψει τπτ...ολα δουλεύουν...αλλα κανει αυτή τη μαλακία... Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosmast Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 δε μου έχει κάψει τπτ...ολα δουλεύουν...αλλα κανει αυτή τη μαλακία... Προβλημα θορυβου δεν εχω. Ισως λογω ns-2. Να ξερεις ομως για να σαι ετοιμος, αν ΑΝ λεω το μαλακισει η δεη(χαχαχαχα) κατι θα τη παιξει. Και θα ειναι τουλαχιστον το one spot. Το καλο ειναι οτι ολη η Ελλαδα το χρησιμοποιει χωρις προβλημα. Το ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ Ψαξε για το ορο digital switching να δεις τι εννοω. Δε το παιζω μανα, αλλα ενα μεγαλο ευχαριστω στον κο maze-boutiqe που αν θελει μπορει να μας το εξηγησει παρακατω. Παρτε και το link που το χω απο παλιοτερο mail του http://www.stinkfoot.se/andreas/diy/power/psu.htm ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 ;) Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosmast Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 ;) :) Πα να τη πεσω στη θαλασσα Τα λεμε και καλη Αθηνα ;D πλακα κανω μη παρεξηγεις ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 οκ φίλε...πες μου αν ειναι ζεστη για να πέσω κ εγώ :P Εγώ ΠΑΟΚ είμαι...εσύ καλη Αθηνα... Κ εγώ πλάκα κανω ρε φίλε...Συνεταιροι :D Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Oντως σημερα ειναι για μπανιο.... :( Σπυρο, καλες βουτιες! Nαι η Τal ειναι.... θεα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση