faltsoo Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 μπορεις να βαλεις μια φαρδια ζωνη...σαν αυτη που φορουν οι αρσηβαριστες και γερνοντας το κορμι σου προς τα πισω...η συνησταμενη των δυναμεων , θα ερθει καπου στη μεση...οποτε ισσοροπεις :) κερδος ειναι οτι θα εχεις με αυτο το τροπο ΄΄ποζα΄΄ ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Εγώ απλά το έχω συνηθίσει στην Epiphone SG και τώρα μου φαίνεται περίεργο όταν παίζο με την Strat... ;D +1 www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Εγώ απλά το έχω συνηθίσει στην Epiphone SG και τώρα μου φαίνεται περίεργο όταν παίζο με την Strat... ;D Το neckdive σε μια κιθάρα είναι πρόβλημα, και καλό θα είναι να μη συνηθίζεται, γιατί επιβαρύνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό το χέρι, άσχετα αν δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό. Για τα βαρίδια είστε σίγουροι πως δουλεύουν? Γιατί το πρόβλημα είναι το balance, το κέντρο βάρους και όχι το βάρος του σώματος καθ'αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Γενικά, εάν προσθέσεις μια μάζα σε ένα σώμα σε σημείο διαφορετικό από το κέντρο βάρους, το κέντρο βάρους μετατοπίζεται. Οπότε λογικά πρέπει να δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 μπορεις να βαλεις μια φαρδια ζωνη...σαν αυτη που φορουν οι αρσηβαριστες και γερνοντας το κορμι σου προς τα πισω...η συνησταμενη των δυναμεων , θα ερθει καπου στη μεση...οποτε ισσοροπεις :) κερδος ειναι οτι θα εχεις με αυτο το τροπο ΄΄ποζα΄΄ ;D ή .......... "άτσα κιθάρα ο ανάπηρος" Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Αφου κυλαει το θεμα και σε λιγες μερες μου ερχεται μια sg, ας ρωτησω. Αν μετακινησω το pin απο το joint στην ακρη του κερατου (οπως στις στρατ, οχι απο πισω), δεν θα υπαρχει αισθητη διαφορα? Τουλαχιστον 5 ποντους πιο μπροστα θα ερθει, το εχει κανει κανενας ταυρακιας να μας πει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Αφου κυλαει το θεμα και σε λιγες μερες μου ερχεται μια sg, ας ρωτησω. Αν μετακινησω το pin απο το joint στην ακρη του κερατου (οπως στις στρατ, οχι απο πισω), δεν θα υπαρχει αισθητη διαφορα? Η διαφορά είναι ότι θα έχεις μία τρύπα που δεν θα ξέρεις πως να τη κλείσεις...τί χρώμα είναι η καινούργια κιθάρα? πάλι κανένα από τα κιτρινοπαπαγαλί που προτιμάς? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Η διαφορά είναι ότι θα έχεις μία τρύπα που δεν θα ξέρεις πως να τη κλείσεις...τί χρώμα είναι η καινούργια κιθάρα? πάλι κανένα από τα κιτρινοπαπαγαλί που προτιμάς? Ειναι και παλι απο τα χρωματα που αλλιως φαινονται σε φωτογραφιες και αλλιως απο κοντα, επισης φαινονται διαφορετικες στο φως του ηλιου απο οτι στο φως της λαμπας. Φαινονται διαφορετικες απο διαφορες γωνιες και διαφορετικες σε καθε φωτογραφια του site... cream γραφει, απο κοντα θα δειξει :) Δεν με χαλαει μια τρυπουλα ενος χιλιοστου εκει πισω, ειμαι ροκ... το πολυ πολυ να μασησω λιγο χαρτι ιδιου χρωματος και να το σπρωξω μεσα με ενα μικρο κατσαβιδι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση