Προς το περιεχόμενο

Ηχοληψία σε τηλεόραση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΙΜΑΙ ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ . ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3-4 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 MIC'S AΝΟΙΚΤΑ (ΤΑ ΜΙC'S EINAI ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΠΕΤΟΥ OMNI DIRECTIONAL. TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ, ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟΝ ΗΧΟ/ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΦΩΤΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΗΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ STUDIO, ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΡΥΒΟΣ, ΒΓΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ...Η ΜΑΛΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιειτε καθολου noise gate πριν το σημα; Επισης, μηπως εχετε υπερβολικα χαμηλο το threshold του limiter, με αποτελεσμα να "τονωνει" το output και βεβαια και το noise floor?

κανε κανενα Bypass ton compressora και συγκρινε αν αλλαζει τιποτα.

Απο μια μικρη εμπειρια που ειχα σε ραδιοφωνικο σταθμο, ποτε μα ποτε, μην κανεις ακραιες αλλαγες στο σημα, αν δεν εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα...Και ο compressor, ειναι τοσο σημαντικο στοιχειο σε μια live μεταδοση, που θα ειναι πολυ δυσκολο, εν ωρα τηλεοπτικης εκπομπης να το κανει!!

ειναι αναγκη να το κανει στον αερα?

Αν προκειται για ενα μονο στουντιο, το οποιο δουλευει σχεδον 24 ωρες??Και να μπορεσει να κερδισει 10 λεπτα, πως θα κανει ελεγχο σηματος, εαν δεν δει τη μεταδοση με καποιο τροπο?!!

monitor? akoystika?

24 ωρες ? τι ειναι καναλι τηλεαγορων ή το cnn? :)

Μπορω να σε διαβεβαιωσω 100% οτι το σημα που λαμβανεις στο σπιτι σου, δεν εχει καμια σχεση με το σημα που μπορει να πιανει ο ηχοληπτης εκεινη την στιγμη! Τουλαχιστον στο ραδιοφωνο, απ'εξω απο το δωματιο του live προγραμαμτος, εχουν και ενα ραδιοφωνο..ελεγχος σηματος.. :wink:

Τα ακουστικα σε μια τετοια περιπτωση, βοηθουν στη ροη του προγραμματος και οχι τοσο στο σημα...Πιστευω οτι ο B-Digital θα μπορεσει να μας δωσει περισσοτερες λεπτομερειες για το τηλεοπτικο σημα...Παντως στο ραδιοφωνο, χρησιμοποιουν αρκετες φορες σημεια ελεγχου ή σημεια αναφορας, στα οποια κανουν τις τελικες ρυθμισεις ηχου που λαμβανουμε...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου