zithon Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Που μπορω να βρω ζωνες planet waves στη θεσσαλονικη? NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dellex Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 στο Νάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Ποιοτικα ειναι καλες? Οι τρυπες για τα straplock ειναι καλα ή "ξεχυλωνουν"? NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Εγω που εχω μια εδω και καιρο δεν εχουν ξεχυλωσει καθολου οι τρυπες, δυσκολευεσαι μαλιστα στο να βαλεις/βγαλεις τη ζωνη απο τα straplock. http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dellex Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 εγώ έχω δύο και τις βρίσκω πολύ ποιοτικές, αλλά δεν μπορώ να σου πώ για το αν ξεχυλώνουν οι τρύπες, καθώς τις έχω σχεδόν μόνιμα πάνω στις κιθάρες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Καλές φαίνονται, αλλά δεν έχουν animal print :( Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Αντιθέτως είναι ίσως οι λιγότερο...... ξεχειλούμενες ;D :o ;D ζώνες που είχα ποτέ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση