faltsoo Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 ηρθε η νεα παραγγελια. ο γνωστος ;) κατασκευαστης ανελαβε και εφτιαξε μια κιθαρα οπως τη ζητησα. κατ'αρχας φτηνη. ;D ολη mahogany , oxi laminate :P willkinson pick ups και διακριτικη διακοσμηση στην ταστιερα (rosewood). το σετ απ της , οπως το ζητησα και παρ'ολο το ταξιδι. 'νταξει...ειναι λιιιγο βαρια ;D και λογω δισχρωματοψιας μου ...το χρωμα βγηκε πιο σκουρο. ;D .... απο τον Ιουλιο πιστευα οτι ''ειχα κλεισει'' σαν αγοραστης κιθαρων αλλα η κυρια αυτη με εβαλε σε μπελαδες και σε σκεψεις. για να μην κανω καινουργια θεματα να και τα υπολοιπα καινουργια για το καλοκαιρι one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Xλιδα... Faltsoo αμα κατεβω Αθηνα καμια στιγμη να σε κανω μια επισκεψουλα? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 απο παλια στο εχω πει εσενα... ελα οποτε θες ...και κιθαρα δωρο ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Κούκλα! Μήπως μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες για την κυρία, όσο σκουπίζω τα σάλια μου; (μόλις είχα σχεδόν πιστέψει οτί δεν θέλω κλώνο 335... καράμπα!) (πηγή, τιμή, κλπ) α, και ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΗ!!! φτου, φτου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Όμορφη η καινούργια, κλίπαρε κι όλας κάτι ρε θείο... και ο σκύλος κινέζος? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Ποιος ειναι ο γνωστος κατασκευαστης?Οταν λες oxi laminate mahogany εννοεις οτι sides back einai solid?(Γιατι το top ειναι quilt maple).Ποσες χιλιαδες ευρα σου στοιχισε?Μεγειες ειναι εντυπωσιακοτατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Ποσες χιλιαδες ευρα σου στοιχισε? Mπα σε καλο σου ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Κούκλα :o :o :o Μεγιές και καλόπαιχτη! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Με 'γειά τις ομορφιές!!! Αναμένουμε κλιψ! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 1.κλιπ...το χειροτερο σημειο μου.Παντα κατι δεν μου αρεσει και σβηνω γραφω...αλλα θα φτιαξω ενα . :( 2.ο σκυλος απλα κανει τον ''κινεζο'' ;D 3.κατασκευαστης ειναι ο lueez στη taiwan ;) 4.δεν υπαρχει αλλη ,αλλα οπως τον ''κοβω'' (το εχει ξανακανει με μια prs style που μου ειχε φτιαξει) πρεπει να βγαλει μεχρι το τελος του χρονου. Σε τι τιμη δεν ξερω. 5.μου στοιχησε 500 ευρα...γιατι εφαγα πικρα στο τελωνειο. >:( 6.το καπακι ειναι ''τιμιο'' ξυλο και απο μεσα αν βαλεις το χερι εχει σκληθρες. :o anyway μολις την πιασεις στο χερι (και κατσεις σε μια καρεκλα ;D ) σε παει αλλου. :) :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση