Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Όμορφη θα γίνει :) Ευχαριστώ για το κέρατό μου. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Μίλησες με τον Yann? Το πρωί μου είπε οτι στο έχει πακετάρει για στο στείλει. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 ωραιο! για το εικαστικο μερος της υποθεσης εχω να προτεινω ενα linear burst με προεκταση των ταστων στο σωμα!(σε οτι εμεινε δλδ). να τονιστει και ο χαρακτηρας του! :D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 ωραιο! για το εικαστικο μερος της υποθεσης εχω να προτεινω ενα linear burst με προεκταση των ταστων στο σωμα!(σε οτι εμεινε δλδ). να τονιστει και ο χαρακτηρας του! :D Τι εννοείς προέκταση των τάστων στο σώμα? Που να κάτσουν? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 οχι πραγματικη βρε! ???με χρωμα :D ;) περιμενε να κανω ενα προχειρο σχεδιο και το ανεβαζω! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Καταπληκτικό! Αλήθεια τι σκέφτεσαι για το βάψιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 κατι τετοιο λεω! λεπτες γραμμες στο παχος του ταστου με τις ιδιες αποστασεις! χρωμα οτι θες www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 μου αρεσε αρκετά σαν ιδέα μιας και το ιδιαίτερο στην κιθάρα αθτη ειναι τα πολλά τάστα :) http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Ηρθε το κέρατο μου. ;D Ευχαριστώωωωω. (Θα το κάνω κρεμάστρα :D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Ηρθε το κέρατο μου. ;D Ευχαριστώωωωω. (Θα το κάνω κρεμάστρα :D ) Θέλουμε φωτό! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση