Evilnye Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Στο μεταξύ ακόμα σε περιμένω να έρθεις τα Χριστούγεννα. Έχασες μία ωραία βραδιά. I know, αλλά τις γιορτές πάντα μπλέκω με οικογενειακά :) Το Πάσχα δε, που το σιχαίνομαι, ελπίζω να κάνετε κανένα λαιβ βράδυ Μ. Πέμπτης αχαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 I know, αλλά τις γιορτές πάντα μπλέκω με οικογενειακά :) Το Πάσχα δε, που το σιχαίνομαι, ελπίζω να κάνετε κανένα λαιβ βράδυ Μ. Πέμπτης αχαχαχα! Ναι θα κάνουμε "Δε Σάϊν Οφ Δε Κρος Νάϊτ" ;D ή θα μπορούσαμε να κάνουμε "Χέντλες Κρος Νάϊτ" ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Καταπληκτική! :o Βάλε καμιά πιο καθαρή φωτό! Μισές δουλειές? ;D Ο Yann που χάθηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Ο Yann που χάθηκε? ..Απο-net-τοξινωση... ;D 3 βδομαδες οφλαιν,(ουτε νετ-καφε σου λεω) και απο την επανασυνδεση και μετα βαριεμαι μονο που το βλεπω το πισι... Aναρωτιεμαι γιατι το'χω το κονεξ... Εδω βαρεθηκα να τρεχω τον Peavey για την εγχειρηση, με το νετ θ'ασχολουμαι τωρα... ;D ;D Επι του θεματος,και ενα-δυο παραλοιπομενα: Καπου στις πρωτες φωτο,φαινεται μια μικρη ζημια στο σκαφος.. Φυσικα και ηταν αναμενομενο οτι καποιο κομματακι μπορει να σπασει αναμεσα στα cavities,αφου ηταν ηδη ρουταρισμενα (δεν ειχε μεινει και τιποτα ;D). Οχι μονο εσπασε,φυλλο και φτερο εγινε... Ετσι πηρα ενα κομματι απο τα κομμενα,και το συμπληρωσα! Στο μπρατσο,..να δω το 30αρι ο ενας,να δω το 30αρι ο αλλος,..το ματιασαμε, ::) και ενω ηταν σχεδον τελειωμενο,εφαγε μια-δυο φαπες... ..που καθησα να "ρετουσαρω" μετα.. >:( Γενικα ομως,το διασκεδασα αρκετα με το προτζεκτ! :) ..Το ποζεροκιθαρο... ;D -εντιτ και οφ τοπικ- Παιδια,....ΟΤΕ!!! (ποιος το πιστευε οτι μια μερα θα το'λεγα αυτο!!) Μεταφορα γραμμης (και μεσα στις γιορτες) γυρω στις 3 βδομαδες... Λογικο για τα ελληνικα δεδομενα... Το παραξενο ομως ειναι,οτι την ιδια μερα (το βραδυ δηλαδη) με τη συνδεση της γραμμης,ειχα και νετ... Θελαν'το Γερμανο τους κι αυτοι...! Ακριβοτερα,αλλα σιγουρα. Μενω ΟΤΕ,οσες προσφορες και αν μου κανετε..... ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Ο Playloud έχει σκάσει από τη ζήλεια του? Ασε αγορι μου, για να σκασει ο Playloud απο τη ζηλεια του θα πρεπει να υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ λογος. Για την κιθαρα τωρα. Την επαιξα για κανα λεπτο μονο. Το χρωμα της μου αρεσε πολυ. Ωραιο το sparkle blue, Οι φωτο την αδικουν ΠΟΛΥ. Στο χερι μου δεν μου αρεσε. Ισως θα επρεπε να την παιδεψω περισσοτερο. Οπως ειπα "αυτη η κιθαρα δεν φτιαχτηκε για να παιζουν αντρες" αλλα αμα αρεσει στον Sats του φτανει και του περισσευει. Ηχητικα λειπει ΠΟΛΥ ο neck ηχος (και βεβαια αφου λειπει και ο μαγνητης) και ο μεσαιος δεν μπορει να τον αντικαταστησει επ ουδενι. Αυτα, και μεγειες. Εγω αρκουμαι στα 22 ταστα, κι αυτα πολλα μου ειναι Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Έγινε πολύ όμορφη η κιθάρα φίλε, θα'θελα πολύ ν'ακούσω και clips από 'κεί πάνω!!! :D Με γειά! :) Και φυσικά ένα μπράβο και στο Yann για τη δουλειά του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 :P καλοπαιξιμη! ;D ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Με γιές, με γιές... Τι έγινε ρε παιδιά τα Χριστούγεννα; γιατί αν το έχασε η Εύη το έχασα κι εγώ... :'( Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Γιατί ήσουν Ρόδο Χριστουγεννιάτικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimgall Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 μεγεια!!!! περιμενω να unleash the fury!!!!!!!!!!!!!! θελω επισης video me jam me playloud σε κανα κομματι uli!!! δωστε και σωστε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση