Προς το περιεχόμενο

peavy 6505 combo ή randall rg75g3plus???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει μια παραπανω λαμπα στην προενισχυση γι'αυτο αν δεν κανω λαθος εχει καλυτερο καθαρο καναλι ετσι δεν ειναι;

οχι βεβαια.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαφωτιστε με λοιπον...γιατι κι εγω οπου διαβασα αυτο το πραγμα ηταν γραμμενο (και μου εκανε κι εμενα εντυπωση για να πω την αληθεια).

Έχω τον randall και για τα χρήματά του είναι πολύ καλός για metal με μπόλικο gain, ειδικα αν έχεις τέρμα μπάσσα,πρίμα, channel volume και φυσικά ένα δυνατό σετ μαγνητών(ΟΧΙ vintage Paf, μονούς κλπ, δεν τα πανε καλα΄με τo gain του RG75).

Γενικά πάντως για "τόνους" gain από το βρώμικο κανάλι (ώστε να πάιζει metalιές άνετα), καλό είναι να υπάρχει κι ένα καλό booster πετάλι που θα δώσει το κάτι παραπάνω χωρίς να επηρεάσει πολύ τη χροιά του ενισχυτή(αν δεν το παρακάνεις με τις ρυθμίσεις).

The 6505+ is identical to the 6505 except it has an extra preamp tube for real clean tones. The 5150II is identical to the 6505+ and the 5150 is identical to the 6505. The 6505+ and 5150II have Bass, Mid, Trele, Presence and Resonance controls for each individual channel wheras the 5150 and 6505 have global ones.

Also, the 6505 has a normal and high gain input, wheras the 6505+ only has one global input due to space limitations on the front panel.

I would venture the reason most people dont own the expanded versions is that they are much more expensive for a function (cleaner tones, more EQ controls) that doesnt seem immediately useful. Both types red channel is voiced the same - there is no difference in the heavy distortion between amps other than differences caused by the natural differences between tubes and caps etc.

με ένα search στο google (6505 vs 6505+) θα βρείτε ότι χρειάζεστε αλλά

είναι λίγο offtopic πιστεύω

και εγώ προτείνω τον 6505+ combo μιας και έχω το head και είναι το

μόνο κομμάτι του gear μου που δεν πρόκειται ν αλλάξω

αυτό που με προβληματίζει είναι η καμπίνα και το μεγάφωνο του

πχ έχω ακούσει τον 5150 2x12 combo του μπούκα και πραγματικά δεν

μου άρεσε ενώ ο δικός μου (κεφαλή) με μια custom καμπίνα (marshall μεγάφωνο)

πραγματικά κάνει τα τσιμέντα να τρίζουν ;D  έχει πολύ όγκο και ο ήχος

είναι πολύ πιο "στρογγυλός" και raw

υπομονή μέχρι να τον βρεις σε κανένα κατάστημα και να μπορέσεις να τον δοκιμάσεις

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Όντως τα μεγάφωνα είναι επιεικώς αηδιαστικά. Ετοιμάζεται αλλαγή τους (στο ψάξιμο είμαι τώρα) καθώς και νέες jj λάμπες.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου