TechnoPrisoner Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 παααααει και αυτο,ειμαι περιεργος να δω τι θα κανει τωρα η Steinberg στο επομενο cubase... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 ΣΤΗΛΕΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ACTIVATION .ΕΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΗ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΡΟΤΙΣΗ!!! ;) Φίλε on the flow... Απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ να ποστάρουμε με κεφαλαία. Ο αριθμός των ποστ σου δηλώνει πως δεν είσαι δα και αρχάριο μέλος. Παρακαλείσαι να γράφεις με πεζά και με μια υποτυπώδη ορθογραφία. Αποκλείεται να μην γνωρίζεις έστω και τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας. ::) Προσπάθησε να το κάνεις, για μια πιο όμορφη εικόνα του φόρουμ αλλά και μία παραπάνω διευκόλυνση των συνφορουμιτών σου. Φιλικά... :) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Φίλε on the flow... Απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ να ποστάρουμε με κεφαλαία. Ο αριθμός των ποστ σου δηλώνει πως δεν είσαι δα και αρχάριο μέλος. Παρακαλείσαι να γράφεις με πεζά και με μια υποτυπώδη ορθογραφία. Αποκλείεται να μην γνωρίζεις έστω και τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας. ::) Προσπάθησε να το κάνεις, για μια πιο όμορφη εικόνα του φόρουμ αλλά και μία παραπάνω διευκόλυνση των συνφορουμιτών σου. Φιλικά... :) Οκ φιλος! μαρεσε ο τροπος που μου το ζητισες... στην ορθογραφια πιστεψε με ειμαι αστα...εχω ελιμα σε βασικες γνωσης... :) Αλλα καμια φορα ξεφευγω τελειος... συνηθος οταν ποσταρω κατι εδω μεσα τα γραφω στο Word με τον ορθογραφικο ελενχο... καθε παρατιριση για καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση