Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ CUBASE 5

ontheflow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΣΤΗΛΕΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ACTIVATION .ΕΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΗ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΡΟΤΙΣΗ!!!  ;)

Φίλε on the flow...

Απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ να ποστάρουμε με κεφαλαία. Ο αριθμός των ποστ σου δηλώνει πως δεν είσαι δα και αρχάριο μέλος. Παρακαλείσαι να γράφεις με πεζά και με μια υποτυπώδη ορθογραφία. Αποκλείεται να μην γνωρίζεις έστω και τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας. ::) Προσπάθησε να το κάνεις, για μια πιο όμορφη εικόνα του φόρουμ αλλά και μία παραπάνω διευκόλυνση των συνφορουμιτών σου.

Φιλικά... :)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε on the flow...

Απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ να ποστάρουμε με κεφαλαία. Ο αριθμός των ποστ σου δηλώνει πως δεν είσαι δα και αρχάριο μέλος. Παρακαλείσαι να γράφεις με πεζά και με μια υποτυπώδη ορθογραφία. Αποκλείεται να μην γνωρίζεις έστω και τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας. ::) Προσπάθησε να το κάνεις, για μια πιο όμορφη εικόνα του φόρουμ αλλά και μία παραπάνω διευκόλυνση των συνφορουμιτών σου.

Φιλικά... :)

Οκ φιλος! μαρεσε ο τροπος που μου το ζητισες... στην ορθογραφια πιστεψε με ειμαι αστα...εχω ελιμα σε βασικες γνωσης... :)

Αλλα καμια φορα ξεφευγω τελειος...

συνηθος οταν ποσταρω κατι εδω μεσα τα γραφω στο Word με τον ορθογραφικο ελενχο...

καθε παρατιριση για καλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου