amanatidis Ioannis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XmybjOjme8M&feature=channel_page Είναι το πρώτο βίντεο της μπάντας μας καταγεγραμμένο το καλοκαίρι που μας πέρασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Me like :) :) Απλά στο σολάκι θα ήθελα λιγότερα εφφέ για να ακούγεται το "beast" πιο raw ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Και μενα με αρεσε! για να ακούγεται το "beast" πιο raw ;) Θα την πω στην γιαγια μου αυτη την ατακα Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Καλό παιδιά. Πολύ καλό. Μπράβο Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amanatidis Ioannis Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Me like :) :) Απλά στο σολάκι θα ήθελα λιγότερα εφφέ για να ακούγεται το "beast" πιο raw ;) σα να χεις δίκιο...νομίζω live είναι πιο μπροστά η κιθάρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Το κομμάτι είναι μια χαρά . Απλώς προσωπικά δεν μου έκανε "το κλικ" για να θέλω να το ξανακούσω , όπως όμως συμβαίνει με αρκετά τραγούδια ακόμα και απο αγαπημένα μου συγκροτήματα . Επίσης σε αρκετά σημεία η φωνή μου θύμησε Eddie Vedder (μάλλον καλό είναι αυτό ;) ) He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση