gregg Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα παιδια. Ενα ακομη jam απο μενα. καλη ακροαση και τα σχολια ευπροσδεκτα. :) http://www.box.net/shared/zzyuk6d26b just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mikko Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Φιλε μου πολυ καλος...φρασουλες ωραιες και πολυ ομορφο feeling..και το παρα πολυ καλος ηχος..αμα θες πες μας δυο πραγματακια για το equipment σου.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Σ'ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια και για το σχολιασμο. Σχετικα με τον εξοπλισμο, το κομματι ειναι γραμμενο με μια deluxe strat με jeff beck και custom 5 περασμενη μεσα απο το amplitube 2. :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Ωραίο ήταν, μου άρεσε. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 ως μουσική μου άρεσε, ως ήχος θα προτιμούσα λιγώτερο γκάζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Ωραίο ήταν, μου άρεσε. :) ως μουσική μου άρεσε, ως ήχος θα προτιμούσα λιγώτερο γκάζι Σ'ευχαριστω φιλε gdevelek. Σχετικα με το γκαζι θα διαφωνησουμε ;D just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Nice! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 thanx! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση