Προς το περιεχόμενο

Tiny Terror κ Hard Wired

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι πιο καλοι μου ενισχυτες ειναι pcb!!!! ( Koch , classic player)

>:(

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εχεις απολυτο δικιο,αλλωστε ολοι εμεις εδω μεσα που κανουμε 2-3 παγκοσμιες τουρνε το χρονο ;D πρεπει να το λαβουμε υποψιν μας.. :) :)

(ασε που δεν ειναι πιο στιβαρο,εχεις δει ποτε σου πλακετα Rivera,Bogner,Diezel,VHT ή Boogie? ;))

Ναι εχω δει.... τι σημαινει αυτο? Οτι ειναι πιο στιβαρες απο ενα ρ2ρ κυκλωμα? Δεν νομιζω....

Και ,για να μην παρεξηγηθουμε δεν ειπα πουθενα να παρει τον Hard Wired Tiny Terror....

Στη θεωρία φαίνεται καλό το p2p..Αλλά η διαφορά στην τιμή είναι 350 ευρώ, που νομίζω οτι είναι καλύτερα να τα δώσω για να πάρω την 212 καμπίνα της orange που λέγεται οτι είναι πολύ καλή..

Point to point, hand wired και hard wired που λεει και η Orange ειναι (υπαρχουν μερικες μικροδιαφορες αλλα δεν αξιζει ο κοπος τωρα να τις αναφερουμε) το ιδιο.

Τα πλεονεκτηματα εναντι του PCB ειναι οτι ενα σωστο ρ2ρ εχει πολυ λιγοτερες ενωσεις, η "διαδρομη" του σηματος ειναι πολυ μικροτερη, δεν εχουμε παραλληλους αγωγους με αποτελεσμα ολων αυτων, δεν εμφανιζονται παρασιτικες χωρητικοτητες και ακομη, ειναι πολυ πιο στιβαρο. Τελος, και αρκετα σημαντικο, επισκευαζεται πιο ευκολα!

Τα μειονεκτηματα ειναι το κοστος....

(α) Όχι, δεν είναι το ίδιο και δεν είναι μικροδιαφορές (πχ. http://mhuss.com/AmpInfo/) Η τελευταία σοδειά από τις μεγάλες εταιρίες (πχ. Vox, Marshall και στην περίπτωσή μας Orange) που φέρει το όνομα "handwired" σε μερικές νέες σειρές τους χρησιμοποιεί απλά turret boards με μερικές μικρές επιπρόσθετες πλακέτες PCB, κάτι που απέχει έτη φωτός από το κανονικό point to point, όπως πχ. των Matchless, που είναι αφάνταστα χρονοβόρο (και σπαστικό) να φτιαχτεί.

(β) Τα πλεονεκτήματα που αναφέρεις δεν υφίστανται καν έναντι ενός καλοκατασκευασμένου (κι όχι απαραίτητα ακριβού) PCB. Τα PCB σαν σχεδιασμός έχουν χρόνια ζωής. Δεν νομίζεις ότι έχουν πια ωριμάσει? Υπήρχε και αυτό το θρεντ επί του θέματος: http://www.noiz.gr/index.php?topic=167047.0

...στο οποίο στις πρώτες σελίδες είχαμε ένα ακαθόριστης ταυτότητας πρωτόζωο να μας δουλεύει ψιλό γαζί oμαδικώς, αλλά που μετά την 8η σελίδα απέκτησε ενδιαφέρον.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Παιδιά, το θέμα δεν είναι αν το -ευρέως εννοούμενο σαν P2P- είναι καλύτερο ή όχι από τις πλακέτες, για ενισχυτές κιθάρας. Η δική μου άποψη, αν έχει σημασία, είναι πως μπορεί εύκολα να μην είναι, ειδικά για ενισχυτές με κορυφαίας σχεδίασης πλακέτες (να προσθέσω στη λίστα τους Bogner και τους αγαπημένους μου THD?).

Ωστόσο, αν το ερώτημα αφορά στον Orange, η διαφορά ανάμεσα στον "πλακετένιο" και τον "καλωδιωμένο" είναι, όπως παρατηρούν όλοι όσοι τους δοκίμασαν και τους δύο, οφθαλμοφανής. Και εννοώ διαφορά στον ήχο, ακόμα και αν αφήσουμε το ζήτημα της αξιοπιστίας στην άκρη. Ο καθένας φυσικά καλείται να αποφασίσει αν θέλει να δώσει τα παραπάνω χρήματα.

A, και ο hardwired κατασκευάζεται στην Αγγλία. Λέτε να μην παίζει και αυτό το ρόλο του στην τιμή?  ;)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

???

bloody_sunday,

Sorry αλλα δεν μιλησα για κατι αλλο εκτος απο το "κανονικο" ρ2ρ!

Ανεφερα πουθενα οτι δεν εχουν ωριμασει τα PCB?! Ή οτι δεν μπορεις να πετυχεις πολυ καλα αποτελεσματα με καλοκατασκευασμένο (κι όχι απαραίτητα ακριβο) PCB?

Απλως εγραψα τα πλεονεκτηματα ενος "κανονικου" ρ2ρ!

Δεν καθισα να διαβασω το θρεντ αλλα ως προς τι η επιθεση? ::)

Δεν καθισα να διαβασω το θρεντ αλλα ως προς τι η επιθεση? ::)

Πού την είδες την... επίθεση???!?  ???

Κατά τα άλλα, να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω παίξει με τον handwired Τiny Terror, σε αντίθεση με το αδελφάκι του που το ηχόχρωμά του πιστεύω πως μπορώ να το ξεχωρίσω ακόμη και μέσα σε... μιξ.  :D

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Πού την είδες την... επίθεση???!?  ???

Αν δεν ειχες τετοιο σκοπο, λαθος δικο μου! Σορυ, που το παρεξηγησα.... :-[

Με το γραπτο κειμενο φαινεται διαφορετικα καμια φορα..... 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου