IraklisZS Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 εγώ πιστεύω πως το 4 είναι το φτηνο ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Δίνω exit polls και επίσημα αποτελέσματα και κατόπιν τούτου παραιτούμαι!! (ωχ σόρρυ μπερδεύτηκα!!..;D ;D) Έχουμε και λέμε... 1. DANELECTRO COOL CAT TRANSPARENT OVERDRIVE VOLUME:3 BASS:4.5 TREBLE:7 GAIN:6.5 2. BARBER LTD SILVER VOLUME:3.5 TONE:4.5 GAIN:7 3. IBANEZ TS9 (original-not reissue) LEVEL:5 TONE:7 DRIVE:5 4. BOSS SD-1 (Έχει υποστεί το λεγόμενο fulltone mod, ο ήχος του άλλαξε ελαφρά,όχι δραματικά) LEVEL:4 TONE:7 DRIVE:3 Ευχαριστώ για την συμμετοχή... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 ..σε κανέναν μας δεν άρεσε το cool cat ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 ..σε κανέναν μας δεν άρεσε το cool cat ::) βασικά μόνο "transparent" δε μου φάνηκε :P α ρε μπαρμπεράκι... φοβερό πετάλι!! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 βασικά μόνο "transparent" δε μου φάνηκε :P +1000 ..και ήθελα να μου αρέσει αυτό το πετάλι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Πάλι το πιο ακριβό διάλεξα γμτ... ::) :P Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Πάλι το πιο ακριβό διάλεξα γμτ... ::) :P τα αξίζει τα λεφτά του κατά τη γνώμη μου... το έχω τόσο καιρό (όχι το silver, αλλά το SR, μοιάζουν πολύ) και ειναι μακραν το πιο αγαπημένο μου πετάλι! :) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 το Dano νομιζω(οπως και το Timmy-το ξερετε εσεις-) λειτουργει περισσοτερο σαν booster-eq σε ενα ηδη διαμορφωμενο ηχο... Δοκιμασε το κι ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Και εμενα το ακριβο μου αρεσε ρε γ***το? Τζαμπα η ανατροφη που πηρα απ τους γονεις μου... τζαμπα τα mp3 σε 128kbps που εχω ακουσει στη ζωη μου... οι squier... τα behringer... ολα ατμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 τζαμπα τα mp3 σε 128kbps που εχω ακουσει στη ζωη μου... οι squier... τα behringer... ολα ατμος... Yπαρχουν και τα 160kbps,oι Cort και τα Digitech... Eυτυχως!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση