spirosmast Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 να προσθεσω και ακομη κατι που διαπιστωσα παίζοντας αυτη την κιθάρα. Λόγω ρολερ νατ προφανως κάθονται πιο χαμηλά οι χορδές στο nut και το intonatin στις ανοιχτές συγχορδίες είναι άριστο κάτι που δεν ισχύει παρά για ελάχιστες κιθάρες. Κλεισε το θεμα γιατι θα σε ματιασουν ;D Το rolernut ειναι ολα τα λεφτα Εγω την αγορασα απο Chicago και στο μονο που κολλουσε ο πωλητης ηταν σ αυτη τη καινοτομια ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΣΤ ΑΡ ΜΑΣ ΥΓ Πως μπορω να σου δειξω τη δικια μου? ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Aνεβασε φωτογραφια στο www.photobucket.com ας πουμε και κανε copy paste τον κωδικα που ξεκιναει με ... Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Πήρα κι εγώ ένα καινούριο μωρό..... (2 πήρα αλλά το ένα θα κρατήσω το άλλο θα το βάλω αγγελία σε λίγες μέρες). Ξέρει κανείς σας τι είναι??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Ξέρει κανείς σας τι είναι??? Κινέζικα? Πλάκα έχουν πάντως... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Όχι φίλε μου ΔΕΝ είναι Κινέζικο, από Δυτική Ευρώπη είναι........ Βρέστο λέμε.... Κουκλάκι ε??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Όχι φίλε μου ΔΕΝ είναι Κινέζικο, από Δυτική Ευρώπη είναι........ Βρέστο λέμε.... Mην με μπερδεύεις τώρα...εξαρτάται τι εννοούμε κινέζικο. Ας πούμε οι Bach για μένα είναι κινέζες για άλλους Τσέχες. Πάντως για να πήρες 2 (καινούργιες είναι?) πρέπει να είναι καλή ευκαιρία. Τουλάχιστον πάιζουν καλά? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Πανω το μονο που μπορουσε να λεει ειναι Godin αλλα δεν παιζει... Πολυ ομορφο ναι. Τι χρωμα ειναι? Arctic Greyburst :P Ρε studio και παλιοτερα σου ειχα ζητησει μια χαρη. Βγαλε ολα τα ενχορδα σου μια φωτο (αν χωρανε) και ποσταρε τα προς οφθαλμολουτρον! ;D Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Ξέρει κανείς σας τι είναι??? Harley Benton ;) edit: ισως το harley benton ειναι αντιγραφο αυτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Έδωσα μιά Gibson Deluxe του 1976 (κράτησα μιά) και πήρα δύο μπάσα ένα ΥΑΜΑΗΑ TRB αγορασμένο από κολλητό 3.500 προ δεκαετίας και αγόρασα αυτό το EKO MB5A από Ιταλία μεριά (η λιανική του είναι στα 650 περίπου). Stinky θα γίνει κι αυτό αφού πρέπει να ξεφορτώσω από μερικές (έχω ήδη αποφασίσει ποιές θα κρατήσω). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Κανε μια λιστα με το τι εχεις σκοπο να δωσεις :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση