Wild_Rose Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Δεν μ'αρεσουν οι κουρδιστρικοι γομφοι του. Απο πληκρολογιο του 90' ειναι? xaxaxa καλό I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Την πηρα με ανταλλαγη απο τον συμφορουμιτη pureanalog Πολύ ωραία φίλε μου! Αν επιτρέπεται, τι έδωσες..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosmast Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 μια τετοια του 90 με εκανε να αγαπησω τις strat που θεωρω(sorry μη βαρατε) σκουποξυλα με χορδες. Με εστειλε ο 2πλος κοκκινος - δε το ξερα οτι το εκανε- η κιθαρα ειναι σημειο αναφορας στα εγχορδα. Για μενα η καλυτερη strat που εχω παιξει(και μια 70) και 1 απ τις 3 καλυτερες κιθαρες που εχω. Τι ταστιερα ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Εδωσα μια Les paul classic. Φιλε spirosmast πραγματικα ειναι ωραιο οργανο. Δεν ειμαι καλος κιθαριστας για να της βγαλω οσα μπορει να δωσει αλλα καθεται πολυ ωραια στο χερι... Περιμενω εναγονιως να την παω στο στουντιο να την ακουσω καλυτερα Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosmast Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Εδωσα μια Les paul classic. Φιλε spirosmast πραγματικα ειναι ωραιο οργανο. Δεν ειμαι καλος κιθαριστας για να της βγαλω οσα μπορει να δωσει αλλα καθεται πολυ ωραια στο χερι... Περιμενω εναγονιως να την παω στο στουντιο να την ακουσω καλυτερα Ρε συ η κιθαρα γαζωνει θα παθεις πλακα. Με εχει βολεψει σε live προβα μελετη συνθεση ορειβασια sex σ@#*@_τα ΟΛΑ. Ειναι βιβλιο σκετο. Αλλα θα σε μαλωσω. Εδωσες lp classic? Απ οτι καταλαβα εχεις και μια standart. Να σου αναφερω οτι η classic(vos 1960) σταματησε τη παραγωγη της. Ετσι απλα http://en.wikipedia.org/wiki/Strat_Plus http://www.xhefriguitars.com/page2.html http://www.stratcollector.com/scn/models/deluxestratplus.html ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 H σειρα PLUS (και οι ultra για οσους τις θυμουνται) των late 80's-90's ειναι μερικες απο τις καλυτερες κιθαρες που εχει φτιαξει η fender παροτι μπορει και να μην ενθουσιαζουν τον σκληροπυρηνικο vintage φεντερακια. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 οχι Classic VOS. classic 1960 reeisue. Eχει σταματησει και αυτη. Aλλα μια το GAS μια η υπερβολη του να εχεις 2 λες πολ... Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosmast Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 H σειρα PLUS (και οι ultra για οσους τις θυμουνται) των late 80's-90's ειναι μερικες απο τις καλυτερες κιθαρες που εχει φτιαξει η fender παροτι μπορει και να μην ενθουσιαζουν τον σκληροπυρηνικο vintage φεντερακια. ναι εχεις 10000000000% δικιο Ολοι λενε καλη ειναι αλλα για στρατ ετσι κι ετσι Ισως γι αυτο την αγαπησα επειδη εχει διαφορετικο πιο ''ροκ'' κιθαρας ηχο και οσον αφορα το touch πανω της δε το χω δει ουτε σε prs, jem κλπ. Δε το συζηταω για αλλες στρατ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pureanalog Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 σταματήστε, θα βάλω τα κλάμματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pureanalog Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 να προσθεσω και ακομη κατι που διαπιστωσα παίζοντας αυτη την κιθάρα. Λόγω ρολερ νατ προφανως κάθονται πιο χαμηλά οι χορδές στο nut και το intonatin στις ανοιχτές συγχορδίες είναι άριστο κάτι που δεν ισχύει παρά για ελάχιστες κιθάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση